Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOSE, VRIJEME JE!

Mourinho službeno dobio ponudu za posao snova, do Božića bi trebao odlučiti

Jose Mourinho mogao bi do kraja godine biti potvrđen kao izbornik reprezentacije Portugala.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Ispadanje u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva nije zadovoljilo apetite vodstva portugalskog nogometa te je Fernando Santos završio svoj posao na klupi nacionalne momčadi, koju je 2016. godine doveo do titule na Europskom prvenstvu te s kojom je osvojio i prvo izdanje Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija FIFA objavila najnoviju ljestvicu: Hrvatska napravila veliki skok i sedma je reprezentacija svijeta divider

Osim razočaranja u Katru, koštala ga je igra kakvu je momčad već neko vrijeme prezentirala, a koja nikako ne ide u prilog talentu koji Portugal posjeduje. 

Portugal zna koga želi na klupi

Kandidata za njegova nasljednika je nekoliko, ali cijeli Portugal razmišlja samo o jednom imenu. To je Jose Mourinho, koji se trenutačno nalazi u Portugalu na odmoru s obitelji.

Kako javlja A Bola, "Special One" bi se 26. prosinca trebao vratiti u Rim, gdje ga desetak dana kasnije čeka nastavak sezone Serie A s AS Romom. No prije toga će odraditi jedan sastanak.

U pitanju je sastanak s predsjednikom saveza Fernandom Gomezom, koji bi mu trebao dati službenu ponudu za preuzimanje klupe reprezentacije.

Cristiano Ronaldo Saudijci i Ronaldo sve dogovorili, čeka ga ugovor do 45. godine života! divider

Mourinho nikad nije skrivao kako mu je želja voditi reprezentaciju Portugala, ali je nekoliko puta naglašavao kako još nije došlo vrijeme za to. Gledajući da će u siječnju napuniti 60 godina, vjerojatno je i to vrijeme došlo, ali postoji jedan problem.

Jose bi najradije radio oba posla

Činjenica je da Mourinho s Romom radi dobar posao. Prvi put u karijeri nema pritisak rezultata, nego je u pitanju stvaranje, što mu sigurno odgovara i čini taj posao itekako dragim. 

Već se ranije pojavila informacija kako bi Jose istog trenutka bio spreman prihvatiti opciju da može raditi oba posla odjednom, no isto tako je jasno da se klub niti savez ne bi s tim složili.

Morat će Jose prelomiti, a što je odlučio, bismo trebali saznati već ovog Božića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider