Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljubimac navijača

Cibalia dobila novog trenera: Vinkovčani traže pojačanja i pucaju visoko

Donedavni trener Osijeka II Tomislav Radotić novi je trener Cibalije…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cibalia je dobila novog trenera! Nebesko-plave u novu sezonu povest će Tomislav Radotić, bivši igrač Cibalije, a donedavno i trener Osijeka II.

Radotić je potpisao ugovor jednu plus jednu godinu, a došao je u vinkovački klub na poziv Zorana Tomića, novog sportskog direktora i suvlasnika Cibalije.

„Radotić je bio naša želja, sretan sam i zadovoljan što smo pregovore okončali na ovaj način. Riječ je o ambicioznom mladom treneru koji se ozbiljno posvetio struci, ima afinitet prema mlađim igračima i iskustvo rada s njima, a i osjeća ovaj grad i klub s obzirom na to da je bio naš dugogodišnji član. Sve su to reference koje su nam odgovarale. Radotić se u Vinkovcima afirmirao kao igrač, a nadam se da će to ovdje reprizirati i u trenerskom pozivu“, izjavio je Tomić za Vinkulju.hr.

Tomislav Radotić novi je trener Cibalije

Radotić je igrao u Cibaliji od od 2006. do 2012. Bio je jedan od omiljenijih igrača među navijačima Cibalije, napose Ultrasa.

„Vinkovci su mjesto moje sreće, u ovom gradu i ovom klubu proveo sam divne trenutke života. Uzbuđen sam zbog novog izazova, stvarno mi je čast i zadovoljstvo što sam postao Cibalijin trener. Očekujem da ćemo uz novu energiju u klubu podignuti Cibaliju na višu razinu“, kazao je u prvoj izjavi.

Ambicije vinkovačkog klub pod novim trenerom i sportskim direktorom u sljedećoj sezoni bit će stabilizacija u vrhu Prve nogometne lige.

„Spreman sam uložiti sav svoj potencijal da izvršimo klupski plan i budemo najmanje među tri prvoplasirane momčadi, a po mogućnosti da već sljedeće sezone uđemo u elitnu ligu“, nedavno je za gol.hr najavio Tomić.

Kako doznajemo od izvora bliskih klubu, Cibalia planira ostvariti suradnju s nekim prvoligaškim klubovima i dovesti na posudbe nekoliko kvalitetnih igrača kako bi ojačala kadar i istakla kandidaturu za napad na prvo mjesto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider