Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trpi žestoke kritike

Tolićev menadžer odgovorio direktoru Maribora: "Ovom izjavom je pljunuo na Dinamo"

Marko Tolić našao se pod žestokim udarim kritika zbog promašaja na utakmici protiv Olimpije.

Marko Tolić (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Ne stišava se bura oko Marka Tolića, nogometaša Dinama na posudbi u slovenskom Mariboru, koji je postao tragičar finala Kupa promašajem s bijele točke.

Loše je izveo panenku, a to je žestoko razjarilo sportskog direktora Maribora Marka Šulera, koji mu je preko medija poručio da više ne "računa na njega".

Ipak napetost je splasnula, Tolić se ispričao klubu i navijačima, a sportski direktor je promijenio ploču - Hrvata neće potjerati iz kluba, ali njegov menadžer Andy Bara nije mogao šutjeti na ovakav istup sportskog direktora Maribora:

Luka Modrić Tribine Santiago Bernabeua zapjevale Luki Modriću: Ovo su stihovi posvećeni kapetanu Vatrenih divider

"Moram reći da je Marko divan dečko i sportaš, sve ga je ovo jako rastužilo. Prije svega, taj njegov promašaj, sigurno da u sljedećoj sezoni više ne bi tako pucao. No takav penal je dokaz njegovog samopouzdanja i hrabrosti, ali eto ispalo je loše.

No još je tužnije kako je reagirao direktor kluba, ako je ta njegova izjava točno interpretirana, jer sam sad vidio da nije baš tako mislio. Umjesto da stane iza igrača, on ga napada. Nekako mi izgleda, da ima ovlasti, možda bi ga strpao u zatvor"; kazao je Bara za tportal pa nastavio:

Stadion Osijeka VIDEO Najnovija snimka novog Osijekova stadiona: Travnjak vrhunski izgleda divider

"Šuler je ovom izjavom pljunuo i na Dinamo, koji plaća Tolića, pa i na samog igrača. Iskreno, sada ne znam kako će se rasplesti ova priča, morat ćemo vidjeti s ljudima u klubu, ali znam da je Marko imao Maribor u viziji za dalje. Vidio je kako Krznar i Mikić rade dobar posao", zaključio je Bara.

Tolić je ove sezone u dresu Maribora upisao 11 golova i 14 asistencija u 34 nastupa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider