Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mladi stručnjak

Tko je novi sportski direktor Hajduka na kojem je inzistirao Mario Stanić?

Na Poljudu su ovog ponedjeljka osvanula dva lica - legendarni Vatreni i jedan mladi stručnjak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uz Marija Stanića, koji je stigao kao savjetnik predsjednika Brbića za sportsku politiku, na Poljudu je ovog ponedjeljka predstavljen i Ivan Kepčija

I dok je Stanić velikan hrvatskog nogometa i lice koje ne treba posebno predstavljati, Kepčija je široj javnosti prilično nepoznat.

Riječ je o 37-godišnjaku rođenom u Puli koji je diplomirao ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te kineziologiju na Saint Mary's College of California.

U SAD-u je radio kao nogometni trener te tehnički direktor nogometnog kluba San Ramon. Trenersku karijeru započeo je 2004. godine kao trener u omladinskoj školi Jadrana iz Poreča. Godinu dana poslije otišao je u SAD na školovanje gdje je boravio do 2014. godine.

gol expired Hajduk predstavio Stanića: "Dinamo je bio jedna etapa u mom životu, a u HNS-u se ništa nije promijenilo" divider

Tri godine bio je zamjenik voditelja Akademije GNK Dinamo u kojeg je došao 2014. godine, a paralelno je dvije godine obnašao dužnost i kao pomoćni trener tadašnjem izborniku Ferdi Milinu za U-19 reprezentacije Hrvatske.

Kepčija je od 2017. do 2018. godine bio sportski direktor Legije iz Varšave.

gol expired Uraganski početak navijača Hajduka: Prvi dan ih se u klub učlanilo više od 1.000 divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider