Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko nakon Krznara?

Tko će biti novi trener Dinama? Privremeno rješenje bit će bivši trener Hajduka. Je li moguće veliko iznenađenje?

Lako se moglo predvidjeti da je Krznar bivši, puno je teže dokučiti tko će ga zamijeniti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krznar je odstupio, to je bilo najlogičnije rješenje. Otprilike je ovakva pogodba: "Odstupi sam da ti ne moramo dati otkaz." Krznar je vojnik kluba i već će se lako dogovoriti oko uvjeta raskida ugovora.

Dalje se nije moglo, nakupilo se previše loših rezultata, a poraz od Rijeke bila je kap koja je prelila čašu.

Lako se moglo predvidjeti da je Krznar bivši, puno je teže dokučiti tko će ga zamijeniti. Kao privremeno rješenje spominje se Željko Kopić, trenutačni šef Dinamove omladinske škole. 

Ako bivši trener Hajduka doista preuzme klupu Dinama, a to je navodno gotova stvar, na kraju možda ostane duže od predviđenog. Tko zna, ako mu krene, sve je moguće.

gol expired Najveći poraz Krznara i Dinamovih šefova: Suparnici u HNL-u više se ne boje Modrih. Ako izgube od Hajduka, može biti kasno za šok terapiju divider

Već sam pisao da se oko Maksimira već duže vrijeme šulja Ante Čačić. Neko vrijeme u kuloarima se spominjao čak i Igor Cvitanović, a posljednjih tjedana prvi favorit bio je Matjaž Kek.

Slovenski izbornik nedavno je oštro istupio, kazao je da su to sve naklapanja bez pokrića, no u nogometu se sve brzo mijenja, a figa je često u džepu. Možda u Dinamu čekaju da Kek riješi situaciju sa Slovenskim nogometnim savezom. Vidjet ćemo što će donijeti sutra. Možda osvane i Robert Prosinečki.

Ako Kek doista neće u Dinamo, nije nemoguće da se Veliki Žuti vrati na Maksimir. Iako se zna da ima neke neraščišćene račune s glavnim šefovima Dinama, čitaj Mamićem i Barišićem, to je ipak dosta daleka prošlost. Posljednjih godina nije bilo otrovnih strelica.

gol expired Priopćenje iz Maksimira: Krznar podnio ostavku na mjesto trenera Dinama divider

Situacija je alarmantna, treba gasiti vatru i spašavati kuću, a kada je tako, na Maksimiru su znali vući neočekivane poteze. Treba se samo sjetiti iznenađujućeg imenovanja Vahida Halilhodžića. Modrima treba neko veliko ime da umiri situaciju, podigne optimizam i zadovolji navijače.

Krznarova smjena nije iz vedra neba, o tome se već dugo spekulira. I u Maksimiru i u Međugorju imali su dosta vremena da o svemu razmisle i pronađu adekvatnog kandidata.

Tko bi trebao biti novi trener Dinama?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider