Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ISKUPLJENJE

Chelseajev najveći promašaj ovog tjedna vraća se u London!

Prema pisanju eminentnih engleskih medija, Timo Werner trebao bi ovog tjedna doći na posudbu u Tottenham.

Timo Werner (Foto: Afp)

Godinu i pol dana nakon što je napustio Chelsea, Timo Werner vraća se na iskupljenje u London. Srećom po navijače Bluesa, ipak ne u njihov dres nego u onaj gradskog rivala Tottenhama.

Bogdan Šeršun Bivši Olićev suigrač preminuo u 43. godini: Zajedno su osvojili svoj najveći trofej karijere divider

Prema informacijama engleskih medija, dogovorena je posudba iz RB Leipziga, s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone. Preostali su još sitni detalji i Werner bi mogao biti dostupan Tottenhamu već za utakmicu protiv Manchester Uniteda, koju će Spursi odigrati u nedjelju 14. siječnja.

Očekivali novog Drogbu, dobili čovjeka koji promašuje nemoguće

Wernera pamtimo kao jednog od najvećih Chelseajevih transfer promašaja, barem prije dolaska Todda Boehlyja i navike trošenja enormnih cifri na nedokazane igrače.

Njemački reprezentativac bio je daleko od nedokazanog. Došao je kao jedan od najboljih igrača i strijelaca Bundeslige te standardni reprezentativac. Chelsea nije puno dvojio trebaju li u ljeto 2020. isplatiti 53 milijuna eura.

Cristiano Ronaldo i LeBron James 39 je novih 29: Ronaldo i LeBron ponovno pokazali zašto su mnogima najveći u povijesti divider

On je na kraju u njihovom dresu odigrao 83 utakmica, a statitsika od 23 gola i 21 asistencije na papiru ne izgleda loše. Problem je što su u Chelseaju bili uvjereni da su doveli igrača koji će im garantirati preko 20 ligaških golova u sezoni, ono što čekaju od Didiera Drogbe.

Iskupljenje na sjeveru Londona

Na kraju ga se najviše pamti po promašajima, ali on Chelsea vjerojatno pamti po puno lijepog, budući da je u njihovom dresu osvojio Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Pri povratku u Leipzig nije se uspio vratiti starim navikama, u 54 utakmica postigao je 18 pogodaka i sad ide na novi pokušaj u London.

Arber Hoxha Dinamo doveo veliko pojačanje iz HNL-a: Čeka se samo službena potvrda divider

Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan ofenzivan, posebno jer je trenutno glavna zvijezda, Son Heung Min, na prvenstvu Azije i neće ga biti mjesec dana.

Je li Timo Werner taj, saznat ćemo ubrzo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider