Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte fotografiju

Dinamo mu "uništio" život: Tuchel snimljen kako napušta London "sam, utučen, shrvan i potresen"

Dobio je otkaz poslije poraza od Dinama, igrači su mu okrenuli leđa, a sad ga je navodno ostavila i mlađa djevojka pa je iz Londona otišao potpuno slomljen psihički, tvrde očevici.

Thomas Tuchel (Foto: Afp)

Nedavno otpuštenom treneru Chelseaja Thomasu Tuchelu presudio je poraz od Dinama u 1. kolu Lige prvaka. Nijemac je poražen od Modrih prošli utorak, a život mu se naizgled srušio u samo sedam dana.

U ponedjeljak se oprostio od bivših navijača emotivnom objavom na društvenim mrežama, a sad se proširila glasina kako ga je ostavila mlađa djevojka Natalie Max s kojom je bio poslije razvoda sa suprugom.

gol expired Utučeni Tuchel se konačno javio poslije otkaza u Chelseaju; "Najteže rečenice koje moram izgovoriti" divider

Fotografija odlaska širi se internetom

Dokaz njegovoj depresiji je fotografija snimljena na njegovom odlasku iz Londona, Tuchel se na avion ukrcao potpuno sam i zaputio u nepoznato, a taj je prizor izazvao lavinu sažaljenja nad njegovom sudbinom.

Otkaz u Chelseaju teško ga je pogodio, unatoč tome što je otpremljen sa 17 milijuna eura, ali novac mu izgleda nije prevelika utjeha za sve što mu se izdogađalo nedavno.

gol expired Mislav Oršić presudio trenerskoj eliti: Nakon njegovih golova pali su Mourinho i Tuchel divider

"Bio je sam, utučen, shrvan i potresen svime što se dogodilo. Otkaz mu je jako teško pao“, pričaju očevici koji su ga nehotice "ispratili“ iz engleske metropole.

"Puno hvala svim zaposlenim, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam kao kod kuće od početka. Ponos i zadovoljstvo koje sam osjetio pomogavši momčadi pri osvajanju Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva, pamtit ću taj uspjeh sa sobom zauvijek."

gol expired Presudio mu Dinamo: Thomas Tuchel više nije trener Chelseaja divider

Ostavila ga i djevojka?

Šuška se kako su Tuchelu u zadnje vrijeme igrači okrenuli leđa i iza njegovih neukusno komentirali njegovu svježu vezu s 13 godina mlađom Natalie Max s kojom je bio po razvodu sa suprugom Sissi.

Navodno ga je sad napustila i atraktivna Brazilka, a jedan od najboljih trenera današnjice se izgleda jako teško nosi sa svim tim odbijanjima. Da je samo znao kako će mu posjet Zagrebu promijeniti život.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider