Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nepromišljen start

I Bruce Lee bi mu pozavidio na ovom udarcu: Brutalan crveni karton zvijezde Bayerna

Odmah se ispričao zbog brutalnog prekršaja, ali za suca nije bilo dvojbe.

Prekršaj Müllera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bayern i Ajax odigrali su 3:3 u ludoj utakmici posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka. Momčad Nike Kovača sačuvala je prvo mjesto i prošla u nokaut-fazu kao osvajač skupine i samim time nositelj u ždrijebu osmine finala.

Adrenalinsku poslasticu na Amsterdam Areni obilježila su dva preokreta, dva penala, ali i dva crvena kartona. Posebno je brutalan bio onaj Thomasa Müllera u 75. minuti.

Müller je letećim udarcem đonom u potiljak pogodio igrača Ajaxa Nicolasa Tagliafica. Za suca nije bilo dvojbe – udarac u stilu Brucea Leeja kaznio je izravnim crvenim kartonom. Nesretni Tagliafico ostao je ležati na travnjaku, a zaradio je i nekoliko šavova.

Hrvati fantastični u Ligi prvaka: Punili protivničke mreže, senatori dobili veliku čast Andrej Kramarić (Foto: AFP) Slavlje Vlašića i suigrača (Foto: AFP) Ivan Rakitić (Foto: AFP) +3 Mario Mandžukić (Foto: AFP)

Müller se odmah krenuo ispričati nakon što je shvatio što je napravio, a nakon utakmice potražio je Tagliafica u svlačionici Ajaxa kako bi mu se još jednom ispričao za svoj nesmotren potez.

Čini se da namjere nije bilo, ali Müllera zasigurno čeka suspenzija i propuštanje barem jedne utakmice osmine finala Lige prvaka.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Tko može koga izvući u osmini finala? Mogući su spektakularni okršaji, pa čak i repriza finala! Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP) Luka Modrić i Sadio Mane (Foto: AFP) Slavlje Tottenhama (Foto: AFP) +6 Neymar slavi pogodak (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider