Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda bijesna

VIDEO Lovrenov potez podigao prašinu, a Henry tvrdi: "Trebali su to suditi deset puta!"

Lyon je pobijedio PSG 0:1, ali potez Dejana Lovrena ostavio je mnoge repove.

Dejan Lovren (Foto: Afp)

Nogometaši Lyona sinoć su pobijedili PSG 0:1 u Ligue 1, a zapaženu ulogu odigrao je bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Njegovi su u derbiju 29. kola uzeli važna tri boda na Parku prinčeva, međutim mnogi smatraju kako je Parižanima trebao biti dosuđen kazneni udarac poslije Lovrenova nespretnog poteza.

Dejan Lovren i Luka Modrić Lovren otkrio tko bi mogao naslijediti Modrića kao kapetana Vatrenih divider

Naime, pri kraju prvog dijela Nuno Mendes povratnom loptom pokušao je pronaći Kyliana Mbappea, međutim lopta je putem zapela za ruku Dejana Lovrena. Sudac nije ni trznuo, a nije ni VAR, no mnogi sudački eksperti i nogometni analitičari smatraju kako su trebali.

Henry: Trebao je biti penal deset puta!

"To je trebao biti penal. Tri puta! Čak i da ga promaše, trebali su ga pucati. Ogromna pogreška suca. Na ovakve se situacije trebamo zaustaviti i dobro razmisliti ima li u nogometu uopće logike. Lopta je išla prema Mbappeu, koji bi je vjerojatno gurnuo u mrežu, ali zapela je na Lovrenovoj ruci putem. Ma, ovo je deset puta trebao biti penal", rekao je legendarni Thierry Henry u prijenosu utakmice.

Dejan Lovren i Mohamed Salah Pogledajte poruku Dejana Lovrena za juniore Hajduka nakon plasmana u polufinale divider

"Dejan Lovren dodirnuo je loptu, ali ruka mu nije bila potpuno odvojena od tijela, zato su suci vjerojatno oklijevali i propustili dosuditi penal jer su smatrali kako je riječ o prirodnom položaju. No, spriječio je loptu da dođe do napadača i zato mislim da je trebao biti suđen penal", rekao je sudački ekspert Said Ennjimi.

Lovrenov potez pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider