Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika odgovornost

Lovren otkrio tko bi mogao naslijediti Modrića kao kapetana Vatrenih

Utakmicu Hrvatske i Walesa možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Dejan Lovren i Luka Modrić (Foto: Afp)

Dejan Lovren, koji se prije mjesec dana oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, otkrio je tko bi mogao naslijediti Luku Modrića kao kapetana Vatrenih.

Ove subote igra se utakmica Hrvatske i Walesa, a Vatrene će u nove kvalifikacije za Euro 2024. povesti Modrić s kapetanskom trakom oko ruke.

U rujnu ove godine napunit će 38 godina života i sve se više priča o njegovu odlasku iz reprezentacije, ali i Real Madrida, koji mu još nije ponudio novi ugovor.

Luka Modrić Luka Modrić ponovno oduševio: Malom gestom uljepšao rođendan velikoj obožavateljici divider

Ne potpiše li pak novi ugovor, izgledan je njegov odlazak u Saudijsku Arabiju, ali hrvatske navijače ponajviše zanima dokad će nositi kockasti dres. Izbornik Zlatko Dalić nedavno je kazao da bi volio da Luka bude s njima i na Euru 2024., koji se igra u Njemačkoj, ali sve ovisi o njemu.

Odluči li se na odlazak iz reprezentacije, ostat će prazno mjesto u središnjem redu i kapetanska traka, a Lovren je otkrio tko bi mogao biti njegov nasljednik:

"Mateo Kovačić trebao bi biti idući kapetan, ima nešto u sebi. Kako vrijeme prolazi, kako on stari, vidiš na njemu da mu se otvara taj karakterni dio", kazao je Lovren tijekom gostovanja kod Milana Stjelje u Nogometnom podcastu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider