Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Došao i postao ikona kluba

Legenda napušta PSG nakon poraza u finalu LP-a: "Odlazim, ali igrat ću 2022. na Svjetskom prvenstvu"

Došao je u Pariz prije osam godina i postao legenda kluba s Parka prinčeva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan PSG-a Thiago Silva osam godina nosio je dres francuskog kluba, ali ponovno je ostao bez toliko željenog trofeja Lige prvaka.

"Ovo mi je posljednja utakmica u dresu PSG-a i žao mi je zbog naših navijača. Želim igrati još tri ili četiri godine i želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP-u 2022. u Kataru. Vratit ću se u Pariz u nekoj drugoj ulozi", rekao je 35-godišnji Thiago Silva.

"Mislim da smo uradili sve što je bilo moguće da dobijemo utakmicu. Stvorili smo pet ili šest šansi, a oni dvije ili tri. No oni su uspjeli postići gol. Teško je sada reći nešto pametno, teško će biti zaspati, ali treba istaknuti dobre stvari koje smo uradili ove sezone i atmosferu koju smo stvorili u momčadi", izjavio je veznjak PSG-a Ander Herrera.

"Normalno je da smo razočarani jer kad ste u finalu, onda želite pobijediti. No s druge strane, svi smo ponosni na ovu momčad, na zajedništvo koje smo stvorili i sada se moramo fokusirati na novu sezonu i što možemo popraviti", zaključio je veznjak PSG-a Marquinhos.

gol expired Bayernovo otkriće na završnici Lige prvaka: "Tko bi rekao da će dečko iz Kanade uzeti Ligu prvaka..." divider

gol expired Trener PSG-a žali zbog promašaja: "Da smo prvi zabili, mi bismo osvojili Ligu prvaka" divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider