Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Imamo sve za naslove"

Trener PSG-a žali zbog promašaja: "Da smo prvi zabili, mi bismo osvojili Ligu prvaka"

Tuchel nastavlja raditi posao s PSG-om, u nadolazećoj sezoni osvajanje Lige prvaka također ostaje glavni cilj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener PSG-a Thomas Tuchel nakon poraza 0:1 u finalu Lige prvaka izjavio je da je i prije utakmice vjerovao da će prvi gol odrediti pobjednika.

"I prije utakmice vjerovao sam da će prvi gol odrediti pobjednika. Imali smo prilike, ali Bayern je prvi zatresao mrežu. Sreća ima veliku ulogu u nogometu i uvjeren sam da bismo mi slavili s 1:0 da smo prvi zabili. Ljudi očekuju da Neymar i Mbappe uvijek zabiju kada im se ukaže prilika, ali to je nemoguće. Neymar je igrao odlično u ovoj završnici u Lisabonu, a što se tiče Mbappea, pravo je čudo da je uopće igrao s obzirom na nedavnu ozljedu", kazao je Thomas Tuchel.

"Razočaran jesam, ali ne previše. Ponosan sam na to kako smo odigrali završnicu u Lisabonu, kako smo igrali u finalu. Igrači su ostavili srce na terenu, to je bitno. Pokazali smo da imamo sve što je potrebno za osvajanje naslova", zaključio je Tuchel.

gol expired Odradio turneju po Dalmaciji prije nove krize, pjevao hrvatske hitove pa postao heroj finala Lige prvaka divider

Nakon osvajanja šestog naslova europskih prvaka Bayernov trener Hans-Dieter Flick osim uloge vratara Manuela Neuera osvrnuo se i na strijelca pobjedničkog pogotka Kingsleyja Comana.

"Coman je veliki talent, a večeras je pokazao da zna i zabijati. Ovo bi mogla biti sezona kada je napokon izašao iz sjene svojih prethodnika, Ribéryja i Robbena. Sada ćemo slaviti, a koliko će trajati slavlje, to ne znam jer nemamo vremensko ograničenje", dodao je Flick.

gol expired Tko je europska elita? Bayern ekspresno stigao Liverpool, za petama su Milanu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider