Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rješenje za Real?

Bale dobio otvoreni poziv u Bayern, oglasio se i Kovač: "Igrač poput njega je više nego dobrodošao"

Sudeći po izjavama nakon međusobnog susreta, u Bayernu ne bi imali ništa protiv Baleova dolaska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane na utakmici protiv Bayerna promijenio je svih 11 igrača na poluvremenu, priliku su dobila i imena poput Adriana De La Fuentea, ali čak ni u takvoj situaciji nije bilo mjesta za Garetha Balea.

Ako izostavljanje iz sastava za utakmicu International Champions Cupa nije bilo dovoljan znak da Bale nije u Zidaneovim planovima, francuski trener sve je vrlo jasno potvrdio nakon utakmice.

"Nisam ga uvrstio u sastav za utakmicu jer klub radi na njegovu transferu. Nadam se da je njegov odlazak samo pitanje vremena. To bi bilo najbolje za sve. To nije ništa osobno. Sve ima svoj kraj i ovo je jedna od tih situacija'', rekao je.

"Sličan je Riberyju i Robbenu"

Tko zna, možda je upravo Bayern rješenje koje bi zadovoljilo sve strane. Thiago Alcantara nakon utakmice je izjavio da je Bale dobrodošao u Bavarsku.

''Uopće nije upitno bi li Bale bio dobrodošao u Bayern. Baš smo pričali o trima igračima: Robbenu, Riberyju i Baleu. Svi igraju na krilu, sličan je Riberyju i Robbenu koji su ispisali povijest u Bayernu. Ako netko poput Balea želi doći i pomoći klubu, kao što sam rekao, bio bi više nego dobrodošao", rekao je Thiago.

Nova zvijezda Reala oduševila golčinom u debiju, ali zaradio je kritike zbog poteza nakon toga Rodrygo (Foto: AFP) Rodrygo (Foto: AFP) Rodrygo (Foto: AFP)

Bayern je u potrazi za klasnim krilnim igračem, ali Thiago ipak nije taj koji odlučuje o transferima. Kudikamo veći utjecaj zasigurno ima Niko Kovač, koji je diplomatski odgovorio na pitanje Velšaninu.

Kovač diplomatski odgovorio na pitanje o Baleu

"On je sjajan igrač, kao i drugi koji su također sjajni. Ne mogu reći da može igrati negdje drugdje nego u Realu i hoće li uspjeti u nekom drugom klubu. To ne znam i stvarno ne mogu predvidjeti", rekao je hrvatski strateg na press-konferenciji.

Dosad se najviše pisalo o interesu za Leroya Sanea i Ousmanea Dembelea, ali zasad nema naznaka da se ti poslovi konkretiziraju.

Spomenuti igrači bili bi izrazito skupi, ali ni Bale ne bi bio jeftin. Iz uprave Bayerna najavili su politiku čekanja i mogućnost dovođenja igrača u smiraj prijelaznog roka, a vidjet ćemo hoće li Bale postati ozbiljna opcija.

Kovačev Bayern uvjerljivo slavio protiv Reala: Hazard debitirao sa zanimljivim brojem na leđima Luka Modrić protiv Bayerna (Foto: AFP) Kovač slavi pogodak (Foto: AFP) Asensio izvodi slobodni udarac (Foto: AFP) +1 Kubo (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider