Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
modrić - svjetla točka kraljeva

Kovačev Bayern uvjerljivo slavio protiv Reala: Hazard debitirao sa zanimljivim brojem na leđima

Bayern Munchen slavio je protiv Real Madrida u prijateljskoj utakmici u sklopu International Champions Cupa.

Galerija Luka Modrić protiv Bayerna (Foto: AFP) Kovač slavi pogodak (Foto: AFP) Asensio izvodi slobodni udarac (Foto: AFP) +1 Kubo (Foto: AFP)

Minhenski Bayern Nike Kovača pobijedio je Real Madrid Luke Modrića u prijateljskoj utakmici u sklopu International Champions Cupa. Bilo je 3:1 za Bavarce, koji su ostavili bolji dojam tijekom većeg dijela utakmice, pogotovo drugog poluvremena.

Nakon što je Karim Benzema promašio zicer na startu utakmice, koji mu je omogućio naš Luka Modrić lijepim ubacivanjem na drugu vratnicu, Tolisso je zabio za Bayern u 15. minuti. Benzema je nakon toga imao još jedan zicer koji je propustio zabit, a potom je i hrvatski kapetan oprobao svoj udarac, ali je Neuer bio spreman.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) Kako će izgledati Real? Zidane uigrava paklenu kombinaciju, žestoka borba za pozicije divider

Odmah na startu drugog dijela Zinedine Zidane je promijenio cijelu momčad, a Bayern svega tri igrača. Prvih 20 minuta nastavka nije bilo za pamćenje, a onda su Bavarci u razmaku od dvije minute zabili dva gola i riješili pitanje pobjednika.

Lewandowski je iskoristio jedno dalekometno dodavanje stopera Sulea, primirio je loptu i mirno zabio za 2:0, a potom je i Gnabry poentirao nakon dodavanja Goretzke.

U 81. minuti je rezervni vratar Bayerna Ulreich dobio crveni karton zbog prekršaja izvan kaznenog prostora, što je iskoristio Rodrygo i sjano zabio za konačnih 3:1.

Gareth Bale (Foto: AFP) Zidane nakon poraza od Bayerna potvrdio odlazak Balea: "Ako ode sutra, to će biti najbolje za sve" divider

Nakon poraza od Arsenala ovo je prva pobjeda za Bayern u International Champions Cupu, dok je Real u prvoj utakmici doživio poraz.

Recimo i da je za Kraljevski klub debitirao Eden Hazard i to sa zanimljivim brojem na leđima - 50! Bilo je rečeno da će nositi broj 23, no pojavio se s brojem 50 na leđima. Je li to samo privremeno ili će Belgijanac zadržati taj broj ostaje za vidjeti. 

Osim Hazarda za Real su debitirali Luka Jović, Takefusha Kubo, Ferland Mendy, Rodrygo i nekoliko mladića koji su prošle sezone igrali za B momčad.

Pogotke s utakmice pogledajte ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider