Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"zastanite i razmislite"

Teške riječi legende: "Pogba nije dovoljno dobar da čisti kopačke velikanima Uniteda"

Legenda engleskog nogometa oštro je kritizirala najskuplje plaćenog igrača u povijesti Manchester Uniteda.

Paul Pogba i Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon nove katastrofalne igre i još jednog poraza (West Ham 1:3) u Manchester Unitedu vlada rasulo. Svi su toga svjesni, pa i velikan engleskog nogometa Alan Shearer. On je, kao i mnogi, prokomentirao aktualnu situaciju u Unitedu i nije štedio na riječima, posebno ne čovjeka čiji je transfer najskuplji u klupskoj povijesti - Paula Pogbu.

"Manchester United se danas srami. Igrači se srame što igraju za Manchester United. To nije isključivo krivica Josea Mourinha. I druge treba kriviti. Kada sam ja igrao, klub je imao snagu, menadžer je bio glavni čovjek u klubu. Danas igrači imaju previše kontrole i utjecaja", prisjetio se Shearer pa raspalio po Pogbi.

"On je najskuplji transfer u povijesti kluba, no samo razmislite koji su sve velikani nosili dres Uniteda. Čak i kao svjetski prvak s Francuskom Pogba ne bi bio dovoljno dobar ni da čisti kopačke onim igračima koji su ispisali povijest u dresu Manchester Uniteda".

Nakon sedam odigranih kola u engleskoj Premierligi United se nalazi na očajnom 10. mjestu sa svega 10 od maksimalnog 21 boda koji je mogao osvojiti. Osim toga već je ispao od drugoligaša Derbyja u Carbao Cupu kao branitelj naslova i to na Old Traffordu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider