Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"To je neprihvatljivo"

Cristiano Ronaldo ne prestaje raditi skandale: Trener Man Uniteda žestoko napao dokonu superzvijezdu

Cristiano Ronaldo i još neki igrači Manchester Uniteda izazvali su skandal kada su tijekom prijateljske utakmice s Rayom Vallecanom na Old Traffordu napustili stadion prije kraja utakmice…

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo ne prestaje raditi probleme i proizvoditi kontroverze. To se moglo i očekivati budući da mu nisu uslišene želje za odlaskom iz Manchester Uniteda.

Ronaldo želi prijeći u neki velikih klubova koji će ove sezone igrati bitnu ulogu u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu, no zasad nije uspio naći takav klub, a ni ishoditi otpusno pismo Crvenih vragova.

gol expired De Laurentiis u svom stilu bubnuo: ''Ne dovodimo više igrače iz Afrike'' divider

United je u nedjelju igrao prijateljsku utakmicu s Rayom Vallecanom na Old Traffordu. Utakmica je završila 1:1, a Ronaldo je igrao prvo poluvrijeme. Zamijenio ga je Diallo, koji je u praktički prvom dodiru s loptom na početku drugog dijela postigao pogodak. Španjolci su izjednačili desetak minuta poslije.

Ronaldo napustio stadion prije kraja utakmice

Remi u prijateljskoj utakmici i nije razlog za neke posebne eskapade, United je igrao u prošaranom sastavu, no Ronaldo je ipak našao način kako da podigne tenzije. Primijećen je kako oko 80. minute odlazi sa stadiona.

Ta se vijest brzo proširila društvenim mrežama i nastao je pravi kaos. Portugalčev potez mnogi su protumačili kao nedostatak poštovanja prema klubu.

gol expired Nogometaš koji je riskirao život i nije se premišljao: "Mama je veći heroj od mene. Ne daj to, Bože, nikome" divider

Već uoči utakmice Ronaldo je podigao prašinu pompoznom objavom na društvenim mrežama: "U nedjelju igra kralj."

S obzirom na to da nije ništa bitno napravio na utakmici, niti je United pobijedio, komentatori na društvenim mrežama poderali su portugalsku zvijezdu.

Sve je preraslo u svojevrsni skandal kada je očito uvrijeđeni Portugalac odlučio napustiti stadion prije završetka utakmice.

Sada je kritički reagirao i menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag. Otvoreno je rekao da je to neprihvatljivo.

Ten Hag oštro kritizirao Ronalda i zvijezde Man Uniteda

Ronaldo je viđen kako napušta klupski domaći stadion zajedno sa sunarodnjakom Diogom Dalotom, i to očito bez dopuštenja Ten Haga.

Klub s Old Trafforda odbio se oglasiti i odgovoriti na pitanje medija je li Ronaldo imao dopuštenje menadžera.

gol expired Bivši igrač Hajduka ima novi klub: Predstavljen publici na zanimljiv način divider

Ten Hag je odlučio prekinuti šutnju.

"Bio je odsutan s predsezonske turneje zbog osobnih razloga. Barem je tako rekao", izjavio je Ten Hag za Viaplay Sport Nederland.

Na pitanje o Ronaldovu ranom napuštanju stadiona menadžer Uniteda skrenuo je pozornost s Ronalda prije nego što je osudio njegovo ponašanje.

"To je neprihvatljivo"

"Bilo je mnogo više onih koji su otišli kući", dodao je.

Dakle, oprostili ste im to?

"Svakako ne. To je neprihvatljivo. Kazao sam im da je to nedopustivo, da smo mi momčad i da moraju ostati do kraja", zaključio je Ten Hag.

Sudeći prema Ronaldovu ponašanju u sličnim situacijama u prošlosti, nije teško zaključiti da Ten Haga tek čekaju pravi problemi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider