Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi je kralj?

Ronaldo potezom dodatno razbjesnio navijače, internet se sprda s njegovom objavom

Cristiano Ronaldo proživljava neobično teško ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je Cristiano Ronaldo zaigrao za Manchester United u remiju protiv Rayo Vallecana (1:1). Bila je to utakmica u kojoj je novi trener Erik ten Hag izveo pomlađeni sastav s tek pokojom zvijezdom koja nije nastupila u jačoj provjeri s Atleticom.

Zaigrala su ipak nova pojačanja Christian Eriksen i Lisandro Martinez, ali i Raphael Varane te Donny van de Beek. Zaigrao je od prve minute i Cristiano Ronaldo, što je bila i najveća vijest s ove utakmice.

Mendes neuspješno tražio novi klub

Podsjetimo, njegov menadžer, poznati nogometni superagent Jorge Mendes, imao je posljednjih tjedana pravu europsku turneju na kojoj je najvećim klubovima koji će se sljedeće godine igrati Ligu prvaka nudio usluge jednog od najboljih nogometaša današnjice.

Čak su i najugledniji sportski mediji diljem Europe izvještavali o njegovim sastancima s čelnicima Barcelone, Bayerna, PSG-a, Chelseaja, Atletico Madrida, Sportinga… No nitko nije zagrizao iako se radi o Cristianu Ronaldu.

Ronaldo se proglasio kraljem

Zbog toga je njegov povratak na Old Trafford izazvao veliko zanimanje. Na kraju je ispao svojevrsni skandal. Naime, Ronaldo je napustio slavni stadion Manchester Uniteda prije kraja utakmice.

Zamijenjen je nakon prvih 45 minuta, kako je otprilike i planirano, ali Portugalac nije pričekao kraj susreta, što je za mnoge bio još jedan izraz nedostatka poštovanja prema klubu.

Nakon pomalo tragikomičnog pokušaja pronalaska kluba koji će igrati Ligu prvaka ni ovakvo ponašanje nije najbolje sjelo domaćim navijačima, među kojima je Portugalac izgubio status heroja koji je dobio prilikom povratka u Manchester.

Da stvar bude gora, Ronaldo je pompozno najavio na društvenim mrežama kako ''kralj igra u nedjelju''.

Nakon svojevrsnog nedjeljnog debakla na društvenim mrežama traje sprdnja s tom objavom, i to, naravno, usporedbom s Lionelom Messijem, koji je u nedjelju postigao pogodak u francuskom Superkupu koji je osvojio PSG.

Bio je to 32. drugi pogodak Messija u 32. finalu u karijeri.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider