Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje je granica?

Ten Hag digao glas protiv jedne od najvećih pošasti modernog nogometa: "To je nepodnošljivo!"

Manchester United ima velikih problema s ozljedama i od predsezone izvan stroja je bilo čak 16 igrača. Posljednji koji je otpao i to na dva mjeseca je argentinski branič Lisandro Martinez.

Erik ten Hag (Foto: Afp)

"Raspored nogometnih utakmica je sve gušći i igrači više ne mogu podnijeti to preopterećenje", izjavio je menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag na novinarskoj konferenciji uoči subotnjeg ligaškog susreta protiv Crystal Palacea.

"Mnoge moje kolege su to već isticale, i ja sam to govorio, ali broj utakmica i dalje raste", rekao je šef stručnog stožera Crvenih vragova.

Ten Hag smatra kako je zimsko Svjetsko prvenstvo i dodavanje utakmica Lige nacija povrh teškog rasporeda stavilo nepodnošljiv pritisak na igrače.

"Igrači se više ne mogu nositi s tolikim opterećenjem i to vidimo i u mnogim drugim klubovima", dodao je Ten Hag.

United ima velikih problema s ozljedama i od predsezone izvan stroja je bilo čak 16 igrača. Posljednji koji je otpao i to na dva mjeseca je argentinski branič Lisandro Martinez.

Nizozemski stručnjak najmanje do studenog ne može računati niti na Lukea Shawa, Tyrella Malaciju i Aarona Wan-Bissaku. U subotnjem ogledu protiv Crystal Palacea neće biti niti Sergija Reguilona.

ManU je trenutačno na devetom mjestu Premier lige s devet bodova, devet manje od gradskog suparnika Cityja.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider