Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jezivo

Talijanski nogometaš nasmrt pretukao bivšu djevojku koja ga je prijavila za uznemiravanje

Giovanni Padovani tražio je slobodan dan od kluba kako bi posjetio bivšu partnericu.

Giovanni Padovani (Foto: Facebook/Giovanni Padovani/Screenshot)

Talijanski nogometaš Giovanni Padovani optužen je za brutalno ubojstvo bivše djevojke Alessandre Matteuzzi, i to samo nepunih mjesec dana nakon što ga je ona prijavila policiji za uznemiravanje.

Jezivi dio priče jest da je 27-godišnji branič od svog kluba tražio dopuštenje da propusti utakmicu Kupa protiv Catanije.

Iskoristio je priliku da otputuje u Bolognu i ponovno se susretne s bivšom partnericom, koju je navodno nasmrt pretukao.

Par je bio u ljubavnoj vezi godinu dana, sve dok ga ona nije odlučila ostaviti. Padovani se nije mogao pomiriti s time, tako da je bivšu djevojku uznemiravao danima. Uporno ju je zvao i slao na stotine i stotine poruka, zbog čega se Matteuzzi obratila policiji, piše Mundo Deportivo.

gol expired VIDEO Mladi Hrvat zabio golčinu u maniri najboljih golgetera, loptu je zakucao pod gredu divider

U trenutku tragičnog događaja Matteuzzi je razgovarala sa sestrom na telefonu, a ona je čula bolne uzvike: „Ne, Giovanni, ne, molim te, pomozi“. Ubrzo je došlo do prekida poziva, a prestrašena sestra odmah je pozvala policiju.

Brzo su stigli na mjesto nesreće, nesretna žena je još uvijek bila živa, ali ozljede glave su bile toliko teške da je preminula na putu do bolnice. Policija je uhvatila Padovanija i on je glavni osumnjičeni za brutalno ubojstvo.

Padovani je u karijeri nosio dres nekolicine talijanskih niželigaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider