Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima problema s ozljedama

Talijanski insajder tvrdi da se bivši Vatreni vraća u Dinamo: Hoće li dobiti zeleno svjetlo liječnika?

Marko Rog u dresu hrvatske nogometne reprezentacije skupio je 21 nastup.

Marko Rog u hrvatskom dresu (Foto: Matija Djanesic/Cropix)

Dinamo se nastavlja pojačavati u zimskom mercatu. Kao što smo već jučer pisali, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog na korak je od povratka u Maksimir.

Nakon što su doveli pojačanje za obranu - Ronael Pierre-Gabriel, Modri su se odlučili pojačati i u središnjem redu, a odabir je pao na dobro poznato ime iz hrvatskog nogometa.

Talijanski insajder Nicolo Schira sinoć je potvrdio da su Dinamo i Cagliari sve dogovorili te da Rog stiže na jednogodišnju posudbu, no preostao je još jedan detalj na kojem su mnogi ove sezone popadali - liječnički pregled.

Josip Sesar Izbio verbalni sukob na utakmici Zadra i Dinama: Hrvatski izbornik zvižducima ispraćen iz Višnjika divider

Nažalost, Rog ima velikih problema s ozljedama. U posljednje četiri godine pretrpio je čak četiri ozljede koljena, a trenutačno se oporavlja od ozljede ligamenata koju je zadobio prošlog ljeta.

Pretpostavlja se kako bi se na teren mogao vratiti u travnju, no bit će pod posebnim povećalom liječnika zbog učestalih problema s ozljedama. Bude li sve u redu, Rog će potpisati ugovor s Modrima i stići na jednogodišnju posudbu. Schira tvrdi da bi tijekom ove subote sve trebalo biti poznato...

Dodajmo kako Rog ima ugovor s Cagliarijem do ljeta 2026. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider