Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi početak

Dinamo vraća transfernog rekordera: Bivši Vatreni oživljava karijeru u Maksimiru

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Rog blizu je povratka u Dinamo.

Marko Rog protiv Hajduka (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Marko Rog (28) na korak je od povratka u Dinamo. Već se dugo spekulira da pregovara s Modrima, pa i Rijekom, no čini se da je konačno sve dogovoreno.

Florentino Perez s trofejima Lige prvaka koje je osvojio Real Madrid Predsjednik Real Madrida jutros je dobio radosnu vijest: "Potpisali smo novog Modrića" divider

Ako ne bude novih promjena, a to je uvijek moguće kada su transferi u pitanju, posebice kada je u pitanju maksimirski klub, Rog bi trebao potpisati za Dinamo u sljedećih nekoliko dana, možda već za vikend.

Hrvatski navijači slave u centru Beča Hrvatska slavi, Austrija lije suze i ljutito grmi: "Odlazi nam jedan od najvećih svjetskih talenata" divider

Rog dolazi na posudbu iz talijanskog Cagliarija i trebao bi potpisati ugovor s Dinamom na jednu godinu. Nije jasno hoće li u ugovoru biti uglavljena otkupna klauzula. Rog ima ugovor s Cagliarijem do ljeta 2026.

Marko Rog blizu povratka u Dinamo

Rog se oporavlja od ozljede ligamenata koljena koju je zadobio prošlog ljeta. Pretpostavka je da bi se trebao vratiti na teren u travnju. Bivši hrvatski reprezentativac imao je velikih problema s ozljedama koljena. Pretrpio ih je čak tri u posljednje četiri godine.

Cristiano Ronaldo Saudijci brutalno isprovocirali Ronalda zbog Messija: On reagirao, a onda i protivničkim dresom pobrisao genitalije divider

Rog je prvi put stigao u Dinamo 2015., kada je došao iz RNK Split za rekordnu odštetu unutar HNL-a od 5 milijuna eura. Godinu poslije prešao je u Napoli za 13,5 milijuna, a u Cagliari je transferiran 2019. za 15 milijuna eura.

Na Sardiniji počinju Rogovi ozbiljniji problemi s ozljedama koje su ga stajale zastoja u razvoju karijere. Pokušat će je oživjeti u Dinamu. Hoće li uspjeti pomoći Modrima u završnici ove sezone, veliko je pitanje. Čini se da u Dinamu ipak puno više računaju na Roga u sljedećoj sezoni. Rog je za hrvatsku reprezentaciju upisao 21 nastup.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider