Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga prvaka mladih

Talijani ipak bolji, Dinamovi juniori poraženi na gostovanju u Milanu

Dinamovi juniori poraženi su 3:0 od Milana u sklopu Lige prvaka mladih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 2. kola E skupine juniorske Lige prvaka, mlada momčad Dinama je na gostovanju kod Milana izgubila sa 0:3.

Nakon što su na otvaranju natjecanja u skupini Lige prvaka pobijedili Chelsea sa 4:2, juniori Dinama su na gostovanju u Milanu poraženi od mlade momčadi "Rossonera" sa 0:3.

Bila je to utakmica u kojoj su "Modri" pokazali skromnu igru, tjekom utakmice nisu uputili niti jedan udarac u okvir suparničkih vrata.

Domaćin je poveo u 26. minuti golom Younsa El Hilala kojem je asistirao Chaka Traore. U posljednjim trenucima prvog dijela zamijenili su uloge, El Hilal je bio asistent, a mladi napadač iz Obale Bjelokosti strijelc. Konačnih 3:0 postavio je Marko Lazetić u sudačkoj nadoknadi.

Start kortea BBB-a u Milanu VIDEO Dinamovi navijači u velikom korteu stigli na San Siro pod pratnjom specijalaca i helikoptera divider

 

U drugom susretu iz ove skupine Chelsea i RB Salzburg su odigrali 1:1. Londonski sastav je poveo u 60. minuti golom Lewisa Halla, a izjednačio je Federico Crescenti u 83. minuti.

Iduća dva susreta Dinamo će igrati protiv Salzburga. Prvo će 5. listopada gostovati u Grodingu, a uzvrat je 11. listopada. Potom slijedi domaći ogled protiv Milana 25. listopada, a zadnji nastup u skupini juniori Dinama imat će na gostovanju kod Chelsea 2. studenog.

Talijanska policija Talijani objavili: Policija brzom akcijom uhvatila 14 BBB-a, imali su noževe i palice divider

Nakon prva dva kola vodi Milan sa četiri boda, Dinamo na drugom mjestu ima tri boda, RB Salzburg je treći s dva boda, a na začelju je Chelsea s jednim bodom.

Ove godine u juniorskoj Ligi prvaka su prvi put dva kluba iz Hrvatske. Osim Dinama juniorsku Ligu prvaka igra u Hajduk koji je plasman u ovo natjecanje osigurao kao državni prvak.

Prvi susret Hajduk je imao 12. rujna protiv Gabale iz Azerbajdžana pobijedivši sa 3:0. Strijelci su bili Jere Vrcić (24 -11 m), Marin Ćalušić (51) i Krešimir Nazor (83).

Uzvrat u Azerbajdžanu na rasporedu je 5. listopada.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider