Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimke

VIDEO Dinamovi navijači u velikom korteu stigli na San Siro pod pratnjom specijalaca i helikoptera

Bad Blue Boysi od jutra su u Milanu, tulum je počeo na kultnom Duomu pa se u velikom korteu preselio na San Siro.

Galerija Navijači Dinama i Milana Navijači Dinama i Milana Start kortea BBB-a u Milanu Ruta kortea BBB-a

Nogometaši Milana i Dinama u gradu mode igrat će u od 18:45 u 2. kolu Lige prvaka, a ekipa gol.hr-a i Nove TV provela je cijelo prijepodne s BBB-ima koji su u velikom broju pristigli na drugi ispit Modrih u skupini LP-a ove sezone.

Dinamo je obavijestio kako je prodao 3600 od 4300 ulaznica koje su im stavljene na raspolaganje, ali očekuje se kako će ih na trbinama biti oko pet tisuća.

Zagrijavanje na Duomu

Novinar gol.hr-a Ivica Medo prošetao je po kultnom Duomu oko podneva, a atmosfera je već tad bila uzavrela, stotine navijača Dinama je bilo u centru Milana. Uz sve to veliki broj policije osiguravao je javni red i mir kako bi spriječili eventualni sukob s ultrasima Milana i Intera.

Navijači Dinama i Milana Navijači Dinama i Milana (Foto: gol.hr)

Pitomiji navijači iskoristili su priliku za zajedničke fotografije pa su se tako Dinamov navijač i Milanov fanatik fotografirali s dresovima Brune Petkovića i Marija Mandžukića. U grad su stigla i brojna poznata lica pa su tako Dinamo došli podržati Vedran Ćorluka i Jerko Leko.

Navijači Dinama i Milana Navijači Dinama i Milana (Foto: gol.hr)

Poslije prijepodnevnog druženja u centru prebacili su se prema Piazzi Elsa Morante odakle je oko 16 sati krenuo veliki korteo Dinamovih navijača prema pola sata udaljenom stadionu San Siro. Među navijačima bio je i veliki fan Zvonimira Bobana koji je imao dres pola-pola, na jednoj strani bio je Zvonin dres Milana, a na drugoj Dinamov.

Policija privela 14 naoružanih boysa

Relativno miran prvi dio dana razbila je vijest milanske policije kako je brzom akcijom na parkiralištu ispred stadiona uhvaćena manja grupa dobro naoružanih BBB-a. Kod sebe su imali noževe, teleskopske palice i dimne kutije, piše Il Giorno i navodi da je privedeno 14 gostujućih navijača.

Sjajna atmosfera u gradu 

Unatoč tom malom huliganskom intermecu atmosfera je uglavnom ostala prava navijačka. Tako se na dogovorenom mjestu starta kortea okupilo oko 1500 Boysa i zaputilo prema stadionu, sve je proteklo u najvećem redu, ali za svaki slučaj u pratnji Dinamovih navijača bila je specijalna policija i helikopteri. Oko 17 i 30 bez ikakvih problema stigli su pred San Siro i počeli ulaziti na tribine, gdje bi ih trebalo biti oko pet tisuća.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider