Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi detalji

Talijani: Brekalo večeras igra od prve minute za Fiorentinu, a evo što je s Dinamom

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo nalazi se na odlasku iz Fiorentine.

Josip Brekalo (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Fiorentina večeras gostuje kod Sassuola u sklopu 19. kola Serie A, a od prve minute će priliku dobiti i Josip Brekalo koji se posljednjih tjedana povezuje s povratkom u Dinamo.

Bit će to čudna večer, piše talijanska Repubblica koja se osvrće na činjenicu da je povremeni Vatreni na pragu odlaska iz kluba, a sada će dobiti priliku u prvom sastavu, i to nakon dugo vremena, no iza toga stoji jednostavan razlog.

Luka Modrić VIDEO Realovi navijači nakon Modrićeve majstorije: "Maestro, čarobnjak, legenda" divider

Trener Vicenzno Italiano nema puno opcija na krilnim pozicijama, tako da će Brekalo krenuti od prve minute, no kako se može pročitati u talijanskom tisku, to ne bi trebalo utjecati na njegov povratak među Modre.

Talijani tvrde da su Dinamo i Brekalo sve dogovorili. ali Viole ne žure s prodajom, što zbog financija, a što zbog problema s igračima na krilnim pozicijama. Ipak njegov menadžer Andy Bara trebao bi sljedećeg tjedna predstaviti Dinamovu ponudu, nakon čega bi neke stvari trebale biti puno jasnije.

Hoće li ga Talijani pokušati zadržati do kraja siječnja zbog suženog izbora na krilnim pozicijama ili će sve ići puno brže, pokazat će vrijeme...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider