Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na naslovnicama

Svi se čude Perišićevu potezu, javila se i Wanda te objasnila što se dogodilo

Ivan Perišić zabio je pogodak za Inter iz kaznenog udarca.

Wanda Icardi (Instagram)

Inter se gostujućom pobjedom kod Frosinonea dodatno približio Ligi prvaka. U pobjedi 3:1 drugi pogodak postigao je naš Ivan Perišić u 37. minuti kada je bio precizan iz kaznenog udarca.

Mauro Icardi bio je na terenu i već se svi pomalo navikavaju na njegov povratak u momčad. No mnogi su ostali u čudu kada je sinoć Perišić uzeo loptu i realizirao penal. To je inače posao Icardija, kojem je već oduzeta kapetanska traka, no nije bilo govora i o prvenstvu udaraca s bijele točke.

Dok su neki na društvenim mrežama komentirali kako je hrvatski reprezentativac silom uzeo taj penal, Icardijeva supruga i agentica Wanda Nara u nogometnoj emisiji Tiki Taka imala je svoju verziju.

''Očito je kako je Perišić pitao Maura, koji je pozitivno odgovorio. Za mene je ta gesta važnija od gola. To je predivno. Baš kao i činjenica da mu je upravo Mauro prvi čestitao na golu.''

Poznato je da je Icardi donedavno bio u svađi s dijelom svlačionice koju predvodi upravo Perišić. On mu se i nekoliko puta suprotstavio u svlačionici upravo zbog nekih Wandinih izjava u spomenutoj emisiji, u kojoj je stalna gošća.

Je li Ivan htio samo testirati Icardija, koji mora pronaći način da se pomiri sa suigračima ili je Inter dobio novog prvog izvođača kaznenih udaraca, vidjet ćemo već kada sljedeći put sudac pokaže na bijelu točku u korist Nerazzurra.

Možda je stiglo vrijeme za pomirenje, naslovnica Gazzette sugerira upravo to naslovom ''Quasi amici (gotovo prijatelji)''.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider