Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo - to smo mi

"Svi na Maksimir! Demokratizacija Dinama neophodna za njegovu budućnost"

Udruga "Dinamo - to smo mi" poziva na promjenu statuta i demokratizaciju Dinama...

Bakljada BBB-a na Maksimiru (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Udruga "Dinamo - to smo mi" oglasila se priopćenjem nakon posljednjih događanja u zagrebačkom klubu, odnosno bespoštedne borbe za vlast dviju struja koje predvode dojučerašnji jataci, s jedene strane odbjegli Zdravko Mamić, a s druge Mirko Barišić i Krešimir Antolić.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Posljednji događaji unutar našeg Kluba i sve što se trenutačno događa u njemu daju nam pravo da kao članovi i navijači Dinama, uz podršku Bad Blue Boysa, ponovno pozovemo sve odgovorne na usklađivanje Statuta Dinama sa Zakonom o Udrugama kako bi izbor svih tijela kluba bio odraz volje većine njegovih članova, a ne različitih interesnih skupina kao što je to slučaj već dugi niz godina.

Zdravko Mamić Slijepci u Dinamu čudesno progledali: Pale su kaznene prijave, poruke i prijetnje, hvataju se za guše divider

Smatramo da je sada jasnije, više nego ikada prije, zašto je demokratizacija kluba neophodna za njegovu budućnost.
Vjerujemo da naš zahtjev nema alternativu i ovim putem pozivamo sve Dinamovce da se učlane u Dinamo jer nam upravo članstvo u klubu pruža dodatni legitimitet i priliku da ostvarimo ono što nam je zajednički cilj.

Osim poticanja na učlanjenje u klub želimo osvijestiti navijače Dinama da naš klub zaslužuje, može i mora bolje. Na svim poljima.
Pratite naše kanale jer u narednim danima objavit ćemo sljedeće aktivnosti. Zasad, bitno je poslati poruku:
U subotu – svi na Maksimir! A prije utakmice ispod zapada na učlanjivanje!" stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider