Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv detalj

Mlada zvijezda Barcelone dospjela u središte javnosti zbog očevog praznovjerja: To ne može biti slučajno

18-godišnji Ansu Fati potpisao je novi ugovor s Barcelonom na pet i pol godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove srijede fenomenalni tinejdžer Ansu Fati produžio je ugovor s Barcelonom do ljeta 2027. godine i tako otklonio sve dvojbe o tome gdje će nastaviti karijeru.

S produženjem ugovora na vidjelo je izašla jedna zanimljivost koja nikako ne može biti samo puka slučajnost. Naime, Fati je svaki ugovor s katalonskom momčadi potpisao na isti dan, u srijedu.

Prvi profesionalni ugovor potpisao je u srijedu, 17. srpnja 2019. godine kada je imao samo 16 godina. Tada je stavio potpis na trogodišnji ugovor s opcijom produženja na dodatne dvije godine.

Poboljšani ugovor potpisao u srijedu, 4. srpnja 2019. godine, a tada je već debitirao u sastavu prve momčadi.

gol expired Mogao je biti najbolji ikad, ali više je volio zabavu i žene: Ronaldinho ne žali zbog svoje prošlosti - "Ja sam sretan čovjek" divider

Iako to izgleda kao puka slučajnost, Fatijev otac je inzistirao na tome.. Razlog? Navodno se to može povezati s njegovim religijskim ili praznovjernim vjerovanjima, otkrivaju novinari katalonskog Sporta.

Za kraj dodajmo da se u javnosti pojavila informacija da su tri europska velikana pokušala preoteti Fatija katalonskoj momčadi.

Navodno se radi o Liverpoolu, Manchester Unitedu i PSG-u koji su nudili ogromno bogatstvo mladoj zvijezdi da odbije produženje ugovora s Barcelonom i tako im se na ljeto pridruži kao slobodan igrač.

Primjerice, PSG mu je odmah ponudio godišnju plaću od 15 milijuna eura plus bonus od 30 milijuna eura za potpis ugovora...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider