Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je jako iskren

Mogao je biti najbolji ikad, ali više je volio zabavu i žene: Ronaldinho ne žali zbog svoje prošlosti - "Ja sam sretan čovjek"

Ronaldinho je bio počasni gost PSG-a na utakmici Lige prvaka protiv RB Leipziga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je trajalo zagrijavanje za susret Lige prvaka između PSG-a i RB Leipziga, na teren Parka prinčeva spustio se Ronaldinho koji je pozdravio svog bivšeg suigrača Lionela Messija i tako izazvao oduševljenje nogometne javnosti.

Sve su to popratile brojne kamere, a nakon utakmice Ronaldinho je dao ekskluzivan intervju za Le Parisien u kojem se osvrnuo na svoju karijeru, ali i PSG u kojem igraju njegova dva prijatelja, Messi i Neymar.

Ronaldino je bio počasni gost pariškog kluba za koji tvrdi da može osvojiti Ligu prvaka.

"Mislim da se mogu nadati osvajanju Lige praka, kada imate takve igrače u momčadi, teško je vjerovati da se tako nešto ne može ostvariti", rekao je pa iskreno dodao kako ga je Messi u potpunosti iznenadio.

"Nikad nisam pomislio da bi Messi mogao obući dres PSG-a".

gol expired Tri velikana htjela su Barceloni preoteti Messijevog nasljednika: Nudili su mu plaću od koje boli glava divider

Inače genijalni Brazilac je 2005. godine osvojio Zlatnu loptu, dok je godinu dana kasnije osvojio i trofej Lige prvaka s Barcelonom. Također, dva je puta osvojio španjolsko prvenstvo s katalonskom momčadi, a s reprezentacijom Brazila Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Unatoč tome mnogi vjeruju da je mogao još više postići u svojoj karijeri.

"Ne žalim zbog svoje prošlosti, ne mislim da bih imao veću, bolju karijeru da se nisam zabavljao", iskreno je otkrio Ronaldino pa dodao.

"Ne žalim ni zbog ćega, sretan sam. Bog mi je puno toga dao, tako da sebe smatram sretnom osobom", zaključio je brazilski nogometaš koji je 2015. godine "okačio kopačke o klin".

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider