Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekoliko puta veću

Tri velikana htjela su Barceloni preoteti Messijevog nasljednika: Nudili su mu plaću od koje boli glava

Ansu Fati jučer je produžio ugovor s Barcelonom do 2027. godine koji mu garantira veliku zaradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S odlaskom Lionela Messija u PSG, Barcelona je odlučila povjeriti legendarnu desetku fenomenalnom klincu, 18-godišnjem Ansu Fatiju koji je jučer stavio potpis na novi ugovor s katalonskom momčadi do 2027. godine.

Budući da više ništa ne žele prepustiti slučaju, odlučili su Fatija zaštiti odštetnom klauzolom od milijardu eura i tako odbiti bogatu konkurenciju koja ga je, prema radijskoj postaji Cadena COPE, već pokušala preoteti.

Navodno se radi o tri europska velikana, Liverpoolu, Manchester Unitedu i PSG-u koji su nudili ogromno bogatstvo mladoj zvijezdi da odbije produženje ugovora s Barcelonom i tako im se na ljeto pridruži kao slobodan igrač.

Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) Preljubnička afera ide dalje: Icardi postavio tri bizarna uvjeta skleroznoj Wandi, jedan je posebno urnebesan divider

Novi ugovor s katalonskim divom garantira mu plaću koja bi sa svakom novom sezonom trebala biti sve veća i veća, što znači da bi Fati u posljednjoj godini ugovora mogao zarađivati čak 15 milijuna eura, ali gore spomenuta trojka bila je spremna platiti ga nekoliko puta više.

Primjerice, PSG mu je odmah ponudio godišnju plaću od 15 milijuna eura plus bonus od 30 milijuna eura za potpis ugovora...

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider