Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još deset godina?

VIDEO Modrić se zacrvenio kao dijete kad je dobio kompliment španjolske voditeljice

Španjolska voditeljica Susane Guasch rekla je kako bi potpisala Modrića na još deset godina u Real Madrid, što je, jasno, godilo našem kapetanu.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Hrvatski kapetan Luka Modrić dobio je nagradu za najboljeg veznjaka desetljeća u Teatru Real na svečanosti koju je organizirao sportski dnevnik As. Iako je već prekaljeni internacionalac, od voditeljice Susane Guasch dobio je kompliment i komentar koji ga je raznježio kao klinca.

Modrić se zacrvenio i pokrio lice rukom kad je čuo ove riječi:

Luka Modrić Španjolci pišu da je stigao kraj ere: Modrić igra svoje posljednje mjesece u Realu, ima dvije opcije poslije Eura divider

"Produljenje ugovora, ha? Siječanj je i to je mjesec u kojem se razgovara o takvim stvarima. Ne znam što ti misliš o tome, što Ancelotti i Real Madrid misle o tome, ali da je na meni, ja bih te potpisala na još deset godina. Ako želiš igrati, igraj, ako ne, samo putuj s nama. Hvala ti na svemu", rekla je Guasch.

Luka Modrić Modrić na posebnoj svečanosti dobio prestižnu nagradu: "Živim u sadašnjosti, uživam u svakom danu" divider

"Ovo nije trenutak za razgovor o tome. Uživam u ovome što imam, pokušavam živjeti u sadašnjosti i uživati u svakom danu, svakoj utakmici, svakom treningu pa ćemo vidjeti što budućnost donosi", diplomatski i iskusno spustio je loptu Luka.

Ali kakav je vaš osjećaj, hoćete li biti ovdje ili u Arabiji?

"U najboljem sam klubu na svijetu, osjećaj je sjajan", podvukao je Luka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider