Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pakao na Maksimiru

Bakljade epskih razmjera zapalile derbi: "Za ono bi netko iz osiguranja trebao dobiti otkaz, pa unijeli su im sve"

BBB-i i Torcida unijeli su što su htjeli na derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Nogometna 2023. godina zaključena je derbijem Dinama i Hajduka. Ljutiti domaći rivali navikli su nas na sve i svašta u tim utakmicama, navijačke skupine također, ali dekor koji su uspjeli unijeti na Maksimir za derbi iznenadio je čak i prekaljene voditelje podcasta Utakmicu po utakmicu:

"Bio sam na jednom beogradskom derbiju na kojem je neka podskupina Delija slavila rođendan. To je 90 minuta gorjelo, samo su bacali. Jučer nije bilo ništa manje pirotehnike. Nije ni počelo, a već su četiri baklje bile u terenu", ispričao je Pukšar.

"To su te sporedne aktivnosti. Mogu reći da mi to kao promatraču derbija nije važno, ali ne sjećam se kad su tako jako udarali topovski udari. To je bilo čudesno. Grmjelo je sve i treslo se. Da sam zaposlenik Dinama i da se brinem o aspektu sigurnosti, jutros bi padale glave. Unijeli su sve unutra…" dodao je Ljubić.

Sve o ovoj temi, ali i svim ostalim aktualnostima iz posljednjeg jesenskog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider