Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez golova

Varaždin s igračem više propustio pobjeći Istri u borbi za Europu

Varaždin i Istra 1961 odigrali su 0:0 u 29. kolu Supersport HNL-a.

Galerija Varaždin - Istra 1961 Varaždin - Istra 1961 Varaždin - Istra 1961 Varaždin - Istra 1961

Nogometaši Varaždina i Istre 1961 odigrali su bez pobjednika 0:0 u 29. kolu Supersport HNL-a. 

Varaždin se s ovakvim rezultatom bodovno izjednačio na ljestvici s trećim Osijekom. Istra 1961 je ostala dva boda iza Varaždina te se popela na šesto mjesto preskočivši Slaven Belupo.

Domaćini "ostali" bez penala u 12.

Domaći nogometaši bolje su i energičnije otvorili utakmicu, a u 12. minuti sudac Bebek je dosudio jedanaesterac za Varaždin. No, domaći sastav nije pucao s bijele točke jer je nakon reakcije VAR-a jedanaesterac poništen.

Matija Frigan Rijeka zasluženo srušila okrnjeni Hajduk i zasjela na treće mjesto, Frigan nastavio golgeterski niz divider

Iako je Varaždin pritiskao rijetke su bile prave prilike za pogodak, a nakon toga su gosti iz Pule preuzeli kontrolu na travnjaku, također uz mali broj izrazitih šansi. Najbolju priliku u prvom dijelu imao je Varaždin na samom kraju, iz blizine je pucao Drožđek, ali je Hujber spriječio opasnost i blokirao udarac.

Brodić častio Istru

Vrlo izjednačeno igralo se i početkom drugog poluvremena. Oba su sastava težila pogotku i pobjedi, a u 62. minuti svaka je momčad imala po jednu dobru šansu. Prvo je domaći vratar Zelenika zaustavio udarac Hujbera, dok je na drugoj strani, nakon kornera, Brodić bio najspretniji u velikoj gužvi, ali je glavom pogodio tik uz vratnicu.

Ivica Kulešević Incident na kraju utakmice u Osijeku: Stolice i čaše poletjele prema sportskom direktoru! divider

Potom je domaći igrač Drožđek direktno iz kornera pogodio okvir vrata i domaćin je u nastavku susreta djelovao opasnije, a vrlo brzo nakon toga još je jednu šansu propustio Brodić.

Igra se potpuno preselila na gostujući dio travnjaka od 77. minute kada je igrač Istre 1961 Iurie Iovu dobio drugi žuti karton. No, gosti iz Pule uspješno su sve do kraja odbili nalete domaćina i osvojili bod na ovom gostovanju.

Posljednja utakmica kola igra se na Rujevici, jadranski derbi Rijeke i Hajduka počinje u 18 sati.

Osijek - bakljada VIDEO Kohorta spektakularnom bakljadom proslavila 35. rođendan divider

HNL, 29. kolo:

Varaždin - Istra 1961 0-0

Rijeka - Hajduk (18 sati)

Službeni sastavi:

Tablica Prve HNL:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider