Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to se jednostavno ne radi

Opasno se ljulja Liverpoolov brod: Sukob kapetana i Kloppa svi su vidjeli

Liverpool je odigrao remi kod najvećeg rivala Manchester Uniteda, a utakmicu je obilježio ispad gostujućeg kapetana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dramatična završnica nas očekuje u Premierligi, no takvu smo i očekivali unatoč onoj prednosti koju je u posljednjih mjesec dana uspio prosuti vodeći Liverpool. Nakon remija kod najvećeg rivala na Old Traffordu, prednost Redsa pred drugim klubom iz Manchestera spala je na jedan jedini bod.

Bod kod zahuktalog Uniteda, preporođenog nakon odlaska Josea Mourinha, nije toliko loš rezultat za momčad Jürgena Kloppa. Oni su svoju prednost ispustili u dvobojima s Leicesterom i West Hamom.

Ono što treba brinuti navijače vodeće momčadi Premierlige je loša forma njihovog najvećeg oružja – napada. Mo Salah i društvo zabili su tek pet pogodaka u posljednjih pet susreta u kojima je Liverpool upisao tek jednu pobjedu i čak četiri neodlučena ishoda.

Cijeloj situaciji definitivno nije pomogao ni sukob koji nije mogao biti nezamijećen na Old Traffordu. Klopp je mijenjao Jordana Hendersona Shaqirijem što ovom nije baš najbolje sjelo pa nije pozdravio svog trenera prilikom izlaska iz igre.

Naravno, takve se stvari događaju, ali ne baš često kada se radi o kapetanu momčadi. Klopp je poludio kada ga je njegov kapetan ignorirao i natjerao ga da se vrati i pokaže mu poštovanje. To je Henderson na kraju i napravio, ali to se jednostavno ne radi kad nosiš kapetansku traku oko ruke i igraš u dvorištu svog najvećeg rivala.

Navijačima Liverpoola se to nikako nije svidjelo, pa su na društvenim mrežama neki čak tražili da ga se potjera iz kluba, ali unatoč velikoj pogrešci kapetana Redsa Klopu takvo što sigurno neće pasti na pamet.

Kraći sukob Kloppa i Hendersona pogledajte ovdje

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider