Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GDJE JE SVE POČELO

Suarez se službeno vratio u Urugvaj i stvorio najljepšu ovoljetnu nogometnu priču

Luis Suarez dočekat će Svjetsko prvenstvo kao igrač kluba u kojem je započeo karijeru, urugvajskog Nacionala.

Luis Suarez (Foto: Afp)

Priča koja je sinoć osvojila medije sad je i službeno potvrđena. Luis Suarez napustio je Europu te se nakon 16 godina vratio u Nacional, klub koji je napustio 2006. započevši avanturu koja ga je učinila jednim od najboljih napadača 21. stoljeća.

"Nisam mogao propustiti ovu priliku", rekao je Suarez još jučer, kad je putem društvenih mreža otkrio kako je odabrao povratak u Urugvaj.

Danas je to i službeno potvrđeno. Suarez je potpisao ugovor s Nacionalom na pet mjeseci, odnosno do Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje Urugvaj glasi za svojevrsnog "dark horse" prvenstva.

Njemu će dakle biti najvažnije raditi ono što radi najbolje, odnosno postizati pogotke i tako se pripremiti za natjecanje gdje bi trebao biti svojevrsni joker s klupe momčadi u kojoj je mjesto prvog napadača ipak preuzeo Darwin Nunez. No, Suarez i Edison Cavani, koji također još nema novi klub, su još uvijek itekako opasni.

Sve u svemu, "Lucho" će svojim navijačima priuštiti priliku da ponovno uživaju u njegovim majstorijama, odnosno u onome što su posljednji put imali priliku još dok je bio 19-godišnjak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider