Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liga prvaka se vratila

Sjajna atmosfera na Maksimiru: Spektakularna koreografija, što stoji iza poruke BBB-a?

Dinamo je imao gromoglasnu podršku protiv Atalante.

Galerija BBB protiv Atalante (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Navijači Dinama (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) BBB protiv Atalante (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) +2 Navijači Dinama (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Više od 30.000 navijača dočekalo je povratak Lige prvaka na Maksimir, gdje je Dinamo otvorio natjecanje protiv Atalante.

Modri su imali sjajnu podršku, tribine su grmjele već od prve sekunde. Pristiglo je i 3000 talijanskih navijača, ali kao da i nisu pored ovakve podrške Dinamu.

Dinamo slavi (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Talijanski novinari šokirani: Šamaranje na Maksimiru, Dinamo puca na drugi krug divider

Najavljivala se velika koreografija BBB-a, koji su ispunuli takva očekivanja. Sjever je prekrila plava boja i veliki transparent koji prikazuje rekreaciju fotografije old school navijača s utakmice protiv Stuttgarta iz 1988., s natpisom: "Postoji mjesto gdje bih mogao stati, visoko dignuti ruke i pjevati našu pjesmu."

Vjerujete li da ovaj Dinamo može proći ovu skupinu?

Boysi su malo preradili pjesmu Darka Rundeka i Haustora "Šal od svile", koja kaže: "Ne postoji mjesto gdje mogla bih stati, visoko dignuti ruke i pjevati našu pjesmu." 

Sjajna koreografija i atmosfera za svaku pohvalu, na krilima tribina Dinamo je sjajno počeo i uništio Atalantu.

Vatrogasac slavi gol s igračima Dinama (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Kakva scena: Vatrogasac s Modrima proslavio gol koji se dugo čekao, izgrlili su ga u euforiji divider

Mislav Oršić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Povijesna noć Dinama: Četiri komada Atalanti u rapsodiji na otvaranju Lige prvaka! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider