Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
erupcija na maksimiru

Kakva scena: Vatrogasac s Modrima proslavio gol koji se dugo čekao, izgrlili su ga u euforiji

U ludom slavlju igrača Dinama našao se i jedan "uljez".

Galerija Vatrogasac slavi gol s igračima Dinama (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Vatrogasac slavi gol s igračima Dinama (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Vatrogasac slavi gol s igračima Dinama (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Vatrogasac slavi gol s igračima Dinama (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Još od studenog 2015. i udarca glavom Armina Hodžića protiv Olympiakosa, Dinamo je čekao gol u grupnoj fazi Ligi prvaka. Post su prekinuli sa stilom – Atalanti su u prvih 45 minuta utrpali tri komada.

Kanonadu je počeo Marin Leovac već u 10. minuti i bacio tribine u trans. Igrači su žestoko proslavili pogodak, a u njihovu slavlju našao se i – vatrogasac.

Mislav Oršić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Povijesna noć Dinama: Četiri komada Atalanti u rapsodiji na otvaranju Lige prvaka! divider

Oko kamere uhvatilo je nesvakidašnju scenu: strijelac Marin Leovac zagrlio je vatrogasca, a ludom slavlju pridružili su se i njegovi suigrači.

Vjerujemo da će nadređeni oprostiti vatrogascu što je na trenutak zaboravio službu, sjajnu igru Dinama protiv uglednog talijanskog gosta doista vrijedi proslaviti. 

Vjerujete li da ovaj Dinamo može proći ovu skupinu?

BBB protiv Atalante (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Sjajna atmosfera na Maksimiru: Spektakularna koreografija, što stoji iza poruke BBB-a? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider