Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za njih povijesna utakmica

Invazija Talijana na Maksimir: Stiglo više od tri tisuće navijača Atalante

Na povijesni prvi nastup svog kluba u Ligi prvaka došao je veliki broj navijača Atalante.

Galerija Navijači Atalante stižu u Zagreb (Foto: GOL.hr) Navijači Atalante stižu u Zagreb (Foto: GOL.hr) Navijači Atalante stižu u Zagreb (Foto: GOL.hr) Navijači Atalante stižu u Zagreb (Foto: GOL.hr)

Na utakmicu Dinamo - Atalanta pristiglo je više od tri tisuće gostujućih navijača.

Ultrasi Atalante došli su podržati svoj klub u povijesnoj prvoj utakmici u Ligi prvaka.

Talijani su u ranim poslijepodnevnim satima počeli pristizati na Maksimir. Većina ih je došla u 40-ak autobusa, koliko je i najavljeno, a dobar dio stigao je i osobnim automobilima i kombijima.

Neki od navijača Atalante stigli su u Zagreb još tijekom jutra i dan su proveli u gradu, a do trenutka objave ovog teksta nisu zabilježeni nikakvi problemi između njih i Bad Blue Boysa.

Nadamo se da ih ni neće biti i da se neće ponoviti scene otprije 29 godina, kada su se u Bergamu uoči i za vrijeme utakmice između ovih klubova dogodili veliki neredi.

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) Najveći neredi i neviđena ludnica: Kako su BBB-i "izgubili nevinost" i šokirali Čehe usred Italije divider

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) BBB-i pripremaju veliko iznenađenje: Obljetnica čuvene "otimačine" i ispraćaja u pratnji oklopnih vozila divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider