Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTETA

Stipe Biuk ostao bez trofeja: Izgubili na penale, a s tribine ga je gledao slavni Hrvat

Dvoboj je gledao i Ivica Zubac, poznati hrvatski košarkaš.

Stipe Biuk (Foto: Guliver image)

Meksički Tigres UANL postao je prvi klub u povijesti koji je dvaput osvojio Campeones Cup, porazivši u finalu domaćina Los Angeles FC 4:2 nakon raspucavanja penala, a Stipe Biuk je igrao za domaćina od 77. minute. 

U regularnom dijelu finala natjecanja, u kojem se od 2018. sastaju pobjednici američkog i meksičkog kupa, nije bilo pogodaka, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Andre-Pierre Gignac, Nicolas Ibanez, Guido Pizarro i Jesus Angulo realizirali su svoje penale za meksičku stranu, a kod Amerikanaca su promašili Timothy Tillman i Ryan Hollingshead.

Jakov Gogić VIDEO S tribine mu govorili da ne puca, a onda je ovako srušio Šibenik u Kupu divider

Dvoboj je gledao i Ivica Zubac, poznati hrvatski košarkaš.

Obje ekipe završile su utakmicu s 10 igrača na terenu. Diego Palacios iz Los Angelesa isključen je nakon drugog žutog kartona u 63. minuti, a Rafael Carioca iz Tigresa dobio je izravni crveni karton u 85. minuti.

Tigres je osvojio prvi Campeones Cup 2018., pobijedivši 3:1 na gostovanju kod Toronto, a Los Angeles FC natjecao se u svom prvom Campeones Cupu, osvojivši svoj MLS Cup prošle godine pobjedom u raspucavanju nad Philadelphia Unionom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider