Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ivanković uspješan

Štimčeva Indija poražena na domaćem terenu, neugodni Afganistan preokrenuo susret

Nogometaši Kine Branka Ivankovića svladali su Singapur s 4:1, dok je Indija Igora Štimca kod kuće izgubila od Afganistana s 1:2.

Igor Štimac (Foto: Afp)

Nogometaši Kine hrvatskog izbornika Branka Ivankovića svladali su u Tianjinu Singapur s 4:1 u azijskim kvalifikacijama za SP, dok je Indija Igora Štimca kod kuće izgubila od Afganistana s 1:2.

Kinezi su zahvaljujući golovima trostrukog strijelca Wu Leija i Fernandinha iz penala nadigrala Singapur, te se učvrstila na drugom mjestu skupine C nakon četiri od šest kola sa sedam bodova.

Daniel Siebert i Edison Cavani On će suditi Hajduk - Dinamo: Cavani je na Svjetskom prvenstvu tražio da ga strpaju u zatvor divider

Kina ima tri boda više od Tajlanda koji je izgubio doma od Južne Koreje (0:3), koja vodi u skupini s 10 bodova. Prve dvije reprezentacije iz svake skupine idu u daljnu fazu.

Štimčevi Indijci su na Indira Gandhi stadionu u Guwaratu kiksali i izgubili od autsajdera Afganistana, iako su do 72. minute vodili s 1:0. Indija je nakon četiri kola na drugom mjestu sa 4 boda, koliko ima i Afganistan, dok kasnije igraju Kuvajt (3) i vodeći Katar (9).

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider