Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grozne vijesti

Nekoć veliki talent Dinama doživio tešku ozljedu koljena: Čeka ga dug oporavak

Antonio Marin je ove zime preselio iz Dinama u Olimpiju iz Ljubljane.

Antonio Marin (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Antonio Marin pretrpio je tešku ozljedu koljena na treningu Olimpije.

Nekoć veliki talent Dinama je ove zime preselio u slovensku momčad, a nakon sjajnog starta u novom klubu, gdje je zabio dva pogotka u dva odigrana susreta, doživio je tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata.

Čeka ga operacija i dug oporavak koji bi trebao trajati od šest do devet mjeseci:

"U posljednjim sekundama treninga na pomoćnom terenu Antonio Marin osjetio je jake bolove u desnom koljenu. Glasan vapaj strijelca dvaju golova u utakmici s Radomljem odmah je zabrinuo tabor Zmajeva, a brojni pregledi kojima je idućih sati bio podvrgnut pod budnim oko klupske liječničke službe, potvrdili su najgore.

Marin ima puknuti prednji križni ligament. Datum potrebne operacije još nije potvrđen...", poručili su iz slovenskog kluba na službenoj internetskoj stranici.

Bio u izboru za nagradu Golden Boy

Marin je nekoć slovio za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa, između ostalog se našao i u izboru za nagradu Golden Boy koja se dodjeljuje najboljem mladom nogometašu Europe do 21 godine, no nije uspio napraviti toliko očekivani iskorak u seniorskom nogometu.

U Dinamou se pokušavao nametnuti kroz razne posudbe (Monza, Lokomotiva, Šibenik, Rijeka), no svaki put kad bi se vratio u Maksimir, postao bi višak. Stoga je ove zime konačno odlučio presjeći i napustiti Modre, potpisao je za Olimpiju do kraja 2026. godine, no samo mjesec dana kasnije stigle su vijesti o groznoj ozljedi.

Antonio, želimo ti što brži oporavak i povratak nogometu!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider