Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neredi u Nici

Stigla presuda i kazne za veliki incident na derbiju Azurne obale: Evo kakav je račun za obračun igrača Marseillea i huligana Nice

Prekinuta utakmica između Nice i Marseillea morat će se ponovno odigrati, i to bez gledatelja i na neutralnom terenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinska komisija LFP-a, francuskog udruženja profesionalnih klubova, donijela je presudu i odredila kazne za prekinuti derbi Azurne obale između Nice i Marseillea u 3. kolu Ligue 1, na kojom su se dogodili veliki incidenti.

Utakmica je prekinuta u 74. minuti prilikom vodstva domaće momčadi od 1:0 zbog gužve koja je nastala nakon utrčavanja domaćih navijača u teren i obračuna s igračima Marseillea.

Nakon što su se strasti smirile, igrači Marseillea nisu htjeli nastaviti utakmicu. Komisija je odredila ponovno odigravanje utakmice, dakle čitave utakmice i to od rezultata 0:0, a datum još nije određen. Igrat će se bez gledatelja i na neutralnom terenu.

gol expired Pogledajte što sve Timo Werner može promašiti: Uspio je zabiti, ali i to je bilo komično divider

Osim toga, Nica je kažnjena s oduzimanjem jednog boda, a moguće je da će joj se oduzeti još jedan kada izvještaj bude kompletiran. Uz to, sljedeće tri utakmice morat će igrati pred praznim tribinama.

Invazija lokalnih ultrasa na teren u Nici nije jeftino prošla ni za gostujući Marseille, čiji igrači su se obračunavali s domaćim navijačima. Dimitri Payet pogođen je s bocom u leđa i potom ju je bacio na tribine, dok je Alvaro Gonzalez napucao loptu prema navijačima Nice i s njima se naguravao. Payet je kažnjen s jednom utakmicom suspenzije, a Gonzalez s dvije.

Najgore je prošao Pablo Fernandez, jedan od pomoćnika Marseilleova trenera Jorgea Sampaolija, koji je udario jednog navijača i zbog toga je suspendiran čitavu sezonu.

Zlatko Dalić EKSKLUZIVNO iz Livna: Dalić u Dnevniku Nove TV poslao poruku svim kritičarima i otkrio što nikako ne bi htio divider

Ljutiti Alvaro Gonzalez reagirao je objavom fotografije s utakmice na društvenim mrežama.

„Ovdje je krivac“, napisao je španjolski nogometaš u redovima Marseillea.

Na fotografiji se vidi kako se Gonzalez nagurava i verbalno obračunava s navijačima Nice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider