Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatno

Pogledajte što sve Timo Werner može promašiti: Uspio je zabiti, ali i to je bilo komično

Njemački reprezentativac Timo Werner je ipak zabio pogodak pred sam kraj utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Njemačke uvjerljivo je s 4:0 slavila na Islandu i tako pobjegla prvom pratitelju u skupini J kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Zanimljivo, prvi pratitelj zove se Armenija, koja je kiksala na svojem terenu protiv Lihtenštajna.

Za raspucani Elf zabijali su Gnabry već u 4. minuti, Rudiger u 24., Sane u 56. i Timo Werner u 89. minuti. Pogodio je kod gola stativu, a onda se lopta odbila van terena pa vratila i prešla gol-liniju.

No napadač Chelseaja pokazao je zašto ga neki podrugljivo oslovljavaju kao ''kralja promašaja''. Werner je nakon dolaska u Chelsea pod još većim povećalom nogometne javnosti, pa nijedan promašaj ne ostaje nezapažen. Malo po malo, svojom je nepreciznošću zaslužio svoj nadimak.

gol expired Italija petardom postavila novi svjetski rekord, Englezi vodili pa u 92. minuti ostali bez pobjede divider

Protiv Islanda je također imao nekoliko prilika prije nego što je napokon uspio naći put do mreže. Najveću šansu imao je u 61. minuti kada mu je Lukas Klostermann s desne strane savršeno ubacio loptu u sredinu, a Werner je s ruba peterca promašio prazan gol.

Wernerove promašaje i komentar Željka Vele pogledajte ovdje, a Wernerov pogodak koji je jedva od stative ušao u gol pogledajte ovdje.

Zlatko Dalić ekskluzivno o promjenama u reprezentaciji

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider