Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ga volio

Bivši igrač Hajduka objavio zanimljivu fotografiju: Je li ovo poruka Leki?

Ivan Leko više nije trener Hajduka, smijenjen je ovog ponedjeljka.

Stefan Simić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Vijest o smjeni Ivana Leke s klupe Hajduka izazvala je lavinu reakcija i među navijačima i među bivšim igračima Majstora s mora.

Na službenom Hajdukovu profilu na Instagramu Nikola Kalinić lajkao je tu objavu, a jutros se oglasio još jedan prvotimac iz prošle sezone koji više nije na Poljudu - Stefan Simić.

Bivši stoper Hajduka na Instagramu je objavio zanimljivu fotografiju na kojoj su u veselom raspoloženju on, Nikola Kalinić i Marko Livaja.

Ivan Leko Otkrivamo: Evo kad je postalo jasno da su Leki dani odbrojeni, sve je počelo sa sastankom u - Vukovaru divider

Mnogi su to protumačili kao svojevrsno Simićevo naslađivanje s obzirom na to da ga je Leko držao u nemilosti mjesecima.

Simić je praktički cijelo proljeće proveo sjedeći na klupi. Iako je Josip Elez bio ozlijeđen, a u klubu tada nije bilo ni Zvonimira Šarlije ni Filipa Uremovića, Leko je prednost pred Simićem davao dvojici igrača koji su u Hajduku bili na posudbi (Chidozie Awaziem, Toni Borevković) i koji su se po završetku posudbe vratili u svoje klubove.

Iz tog su razloga mnogi Simićevu objavu interpretirali kao likovanje i zadovoljstvo zbog odluke Uprave Hajduka da smijeni Leku.

Objava Stefana Simića na Instagramu Objava Stefana Simića na Instagramu (Foto: Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider