Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slučajno ili namjerno?

Srpski nogometaši za povijesni preokret Zvezde krive Hrvata: ''Ne znam što mu je to trebalo''

Crvena zvezda plasirala se u Ligu prvaka nakon nevjerojatnog raspleta u Salzburgu.

Marin Pongračić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Salzburgu se opet neće igrati Liga prvaka. Nakon desetak pokušaja ovaj su put bili najbliže. Nakon 0:0 iz Beograda vodili su 2:0 protiv Crvene zvezde i sve se činilo kako je prokletstvo Red Bula napokon gotovo.

No u samo šezdesetak sekundi, točnije u 65 i 66. minuti Ben Nabouhane je zabio dva pogotka koja su bila dovoljna za novi veliki šok za one ljubitelje nogometa u Salzburgu koji ne mrze Bikove zbog ''gašenja'' nekadašnje Austrije Salzburg.

Nakon utakmice srpski su nogometaši i mediji istaknuli događaj koji se dogodio samo nekoliko minuta prije tih pogodaka. U 60. minuti dogodio se sudar glavama Milana Pavkova s igračem Salzburga.

Dok je ležao na podu nagazio ga je, slučajno ili ne, stoper domaćina Marin Pongračić. Radi se o 20-godišnjem hrvatskom nogometašu rođenom u Njemačkoj. Nakon toga na njega su se obrušili igrači Crvene zvezde iz kojih je u tom trenutku izašlo sve što im se skupljalo tijekom susreta.

''Probudio nam je srpski inat. Pongračić nas je provocirao od početka meča. Ne znam što mu je to trebalo'', prenose srpski mediji riječi kapetana gostiju Vujadina Savića.

Pogledajte start ovdje i prosudite je li bilo namjerno ili slučajno.

U sljedećih nekoliko minuta nakon toga gostujući su igrači krenuli puno oštrije na protivnika i to im se ubrzo isplatilo, a mediji u Srbiji suglasni su kako je potez hrvatskog nogometaša itekako pomogao upravo Zvezdi.

Gledaj utakmice na programima Planet sport, na Vip i B.net TV-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider