Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvrnuo se na glasine

Srpski izbornik o seks-skandalu na Svjetskom prvenstvu: "Ne događa nam se to prvi put"

Srbija je na Svjetskom prvenstvu u Katru završila na posljednjem mjestu skupine.

Dragan Stojković (Foto: Afp)

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi komentirao je glasine o seks-aferi koja je punila novinske stupce tijekom Svjetskog prvenstva.

U Katar su stigli s velikim očekivanjima, ali u skupini s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom uspjeli su dohvatiti tek jedan bod uz negativnu gol-razliku. Natjecanje su okončali na posljednjem mjestu skupine, a atmosfera u momčadi nije bila bajna.

Tada se proširila glasina kako uzrok tome nije rezultatski podbačaj, već sukob između igrača zbog seks-afere. U glavnoj ulozi bila je supruga jednog od reprezentativaca, koja je navodno imala aferu s drugim igračem.

Kružile su čak dvije verzije priče, to jest čak dva skandala s ljubavnim trokutima. Spominjala su se konkretno imena čak četvorice nogometaša, jednog vratara te dviju velikih zvijezda, no srpski izbornik sve je odlučno demantirao.

Luka Modrić FOTO Pogledajte kako Modrić uživa na jahti od 160 tisuća eura: Igra trešetu uz Oliverov hit divider

"Sve je to jedna farsa, izmišljanje afera. Sve je to normalno. Da pobjeđuješ, toga ne bi bilo, da se ne lažemo. Nije prvi put da se nama to događa, a događalo se i Englezima i Francuzima u JAR-u.

Ima milijun problema, ali ne možete utjecati na to. Pokušavate zadržati atmosferu i pozitivan duh. Što se tiče ponašanja igrača, stožera, sve je bilo OK i oni koji su bili u Katru mogli su to vidjeti. 

Marcelo Brozović Navijač predložio Brozoviću da traži 40 milijuna eura godišnje od Saudijaca: Njegov odgovor je hit divider

Sad, kako će to novinari prenijeti i mediji prikazati. Kad meni dođe čovjek i kaže - 'te žene, tamo po hotelu'. Koje žene, o čemu pričate? Došla je Mitrovićeva žena sa sinom, provela sat vremena s njim, došla je žena od ovog da se pozdrave. Vidio sam možda dvije-tri", kazao je srpski izbornik za Kurir.

"Nije se moglo spavati u našem hotelu, ući u naš dio hotela, potpuno smo bili izolirani. Organizacija je bila perfektna, ponašanje igrača perfektno. Da smo pobijedili Kamerun, bilo bi 'bravo, majstori'. Dogodi se i onda moraš trpjeti te udarce. Sebe sam zaštitio od tih stvari, to sam napravio kada smo sletjeli u Katar - isključio sam mobitel i bacio ga. Moraš istrpjeti udarce, iako je stvarno bilo puno laži, sve je to sastavni dio Svjetskog prvenstva", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider