Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
razočaran svojima

Srna Ukrajincima objasnio što ih sad čeka: ''Možemo biti sretni što je završilo 2:2''

Dinamo je odigrao 2:2 kod Šahtara, u kojem je Darijo Srna pomoćni trener.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U odličnoj je poziciji hrvatski prvak Dinamo nakon velikog boda koji je osvojio odigravši 2:2 u Harkivu protiv Šahtara. Iako je Nenad Bjelica izveo momčad s pet braniča, Modri su mogli zabiti još koji pogodak.

"Možemo biti sretni što je završilo 2:2", izjavio je pomoćni trener Šahtara i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna za PlanetSport.

gol expired Potez vratara Šahtara postao predmet sprdnje: "Jedan od najnepotrebnijih penala u nogometnoj povijesti" divider

"Kad smo poveli, ne znam zašto smo se povukli. Dinamo je to iskoristio. To je odlična momčad, nisu slučajno pobijedili Atalantu. Mi smo svoju igru počeli igrati tek kad je Dinamo poveo, što nam nije prvi put. Morat ćemo dobro analizirati ovu utakmicu. Znam što nas čeka u Maksimiru. Dinamo će tamo navaliti, nosit će ga navijači. Mi moramo pokazati kakav je pravi Šahtar jer ovo danas to nije bio", izjavio je Srna.

Dinamu treba pobjeda protiv Šahtara za dva tjedna kako bi gotovo osigurao osminu finala Lige prvaka. Moraju se uzdati i da će Man City slaviti protiv Ukrajinaca na svom terenu.

gol expired Olmo i Oršić letjeli, obrana curila: Dinamo ima za čim žaliti, ali stigao je pred vrata raja divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider