Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo ne viđamo često

Pogledajte kako je Srbija ostala bez važna tri boda: Igrači se hvatali za glavu nakon komičnog autogola

Nakon ovog kiksa Srbije, Portugal se odvojio na prvom mjestu ljestvice s dva boda prednosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 6. kola skupine A kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, Srbija je osvojila samo bod na gostovanju kod Irske. Nakon devedeset minuta utakmice rezultat je bio 1:1. 

Iako su Srbi poveli već u 20. minuti susreta pogotkom Milinkovića-Savića, bez pobjede su ostali u posljednjim minutama utakmice na posve nevjerojatan način.

Nakon što je Robinson ubacio loptu s desne strane, nastala je gužva u kaznenom prostoru u kojoj se igrači Srbije nisu najbolje snašli. Pokušao je Milinković-Savić otkloniti opasnost, ali je napucao Milenkovića, od kojeg se lopta odbila u vlastitu mrežu.

Dok je na tribinama stadiona u Dublinu trajalo ludo slavlje, reprezentativci Srbije nisu mogli vjerovati što se upravo dogodilo.

Komičan autogol možete vidjeti ovdje.

Zahvaljujući tom kiksu, Portugal se odvojio na dva boda prednosti ispred Srbije u utrci za prvo mjesto, koje osigurava izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Do kraja kvalifikacija Srbija mora odigrati još tri susreta. U listopadu odlaze na gostovanje u Luksemburg te dočekuju Azerbajdžan na domaćem terenu, dok ih u posljednjem, 8. kolu čeka teško gostovanje u Portugalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider