Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
glasni povici

Nove optužbe iz Srbije: Smatraju da Nijemci rade protiv njih zbog detalja u prijenosu

Srbi su sami došli do novog uvjerenja po kojem tvrde da UEFA namjerno provocira srpski narod.

Navijači Srbije (Foto: Profimedia)

U Srbiji i dalje raste pritisak na UEFA-u da kazni Hrvatski nogometni savez i Albance zbog raznoraznih detalja na Euru 2024.

Srbima je jako zasmetalo što su se Hrvati i Albanci ujedinili na Euru i provocirali Srbe. Bilo je tu raznih povika, šalova i zastava. Čak je Srpski nogometni savez poslao službenu molbu UEFA-i da se kazne savezi.

No tu nisu stali. Sami su došli do novog uvjerenja po kojem tvrde da ih UEFA namjerno provocira. Neki su uvjereni da režiseri prijenosa namjerno prikazuju Albance i Hrvate čim pokažu nešto protiv Srbije.

Milovan Drecun, predsjednik skupštinskog Odbora za obranu i unutarnje poslove, izjavio je sljedeće:

''Imate hrvatsku i albansku reprezentaciju, koje nemaju nikakve direktne veze s našom reprezentacijom, a ipak je predmet navijanja naša zemlja, odnosno naš narod. U pitanju je vrlo uvredljivo i neprihvatljivo iznošenje nekakvih političkih i prijetećih stavova kroz navijanje.

To je svjesna politika domaćina ovog Eura. Kad se organizira ovako velika manifestacija, tu se angažira cjelokupan potencijal službi sigurnosti. Oni znaju podatke o navijačima i vođama navijača. Kako je moguće da njemačke službe sigurnosti nisu znale za ovakve provokacije i da dopuste da netko u uniformi terorističke OVK uđe na stadion.

Što su radile njihove službe sigurnosti i policija? Vi imate pored policije u uniformi tisuće i tisuće agenata u civilu koji se kreću među navijačima, prikupljaju informacije i prate njihovo kretanje. Kako je moguće da kamera fokusira šal s natpisom 'Za dom spremni' kad znamo da je praksa da se takve skandalozne stvari inače ne prikazuju na televiziji'', pita je Drecun.

Je li u pitanju neka zavjera ili ne, procijenite sami.

Azzurri Talijani užasnuti igrom Azzurra: "Hrvatska je stara, ali može nas pobijediti u jednoj utakmici" divider

Španjolska - Italija Drama slavnog Talijana za vrijeme utakmice Eura: Udarili ga pištoljem i zarobili mu obitelj divider

Ivan Klasnić i Matej Sunara u serijalu Auto gol VIDEO Ivan Klasnić u Auto golu: Što mu je rekao Kramarić i koja je formula za Italiju? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider