Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mogu odahnuti

Srbi saznali kaznu za nevjerojatan propust, UEFA im ipak malo progledala kroz prste

Nogometaše Srbije ovaj mjesec čeka odlučujući susret za odlazak na Euro 2021. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UEFA je kaznila Srpski nogometni savez novčanom kaznom, a srpskog izbornika Ljubišu Tumbakovića suspendirala je jednu utakmicu zbog kašnjenja srpskih reprezentativaca na utakmici protiv Mađarske 11. listopada.

Kako javlja Tanjug, UEFA je ipak dopustila Tumbakoviću da vodi Srbiju u susretu protiv Škotske koji je na rasporedu sljedeći četvrtak (12. studenog), no neće moći voditi Srbe protiv Mađarske u Budimpešti 15. studenog.

gol expired Barcelona konačno dovodi pravog igrača na kritičnoj poziciji? Bayern povukao ponudu, u igru bi se mogao uključiti i Real divider

Tumbaković i Srpski nogometni savez kažnjeni su zbog utakmice Lige nacija koja se igrala u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" 11. listopada između Srbije i Mađarske (0:-1). Srpski nogometni savez mora platiti kaznu od 20.000 eura jer su reprezentativci Srbije kasnili na utakmicu, a Tumbaković je suspendiran jednu utakmicu i mora platiti 5000 eura jer je UEFA utvrdila da je on odgovoran za kašnjenje.

Pobjednik susreta između Srbije i Škotske bit će zadnji sudionik skupine D na Euru u kojoj su, osim Hrvatske, još Engleska i Češka.

gol expired Lukavi penal u 2. HNL: Vratar ovo nije očekivao, izvođač prodao trik i zabio sporni penal divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider