Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema više vremena za čekanje

Barcelona konačno dovodi pravog igrača na kritičnoj poziciji? Bayern povukao ponudu, u igru bi se mogao uključiti i Real

Prema pisanju katalonskih medija, Barcelona bi konačno mogla dovesti veliko i pravo pojačanje na stoperskoj poziciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni austrijski stoper David Alaba mogao bi ove zime, najkasnije idućeg ljeta, napustiti redove Bayerna i preseliti se u Španjolsku, točnije u jedan od dva najveća tamošnja kluba - Real Madrid ili Barcelonu.

Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva, ali i riječima predsjednika Herberta Hainera, Alaba neće produljiti ugovor s bavarskim divom koji je povukao svoju ponudu nakon što se austrijski stoper uopće nije javio, a sve je prethodne ponude odbio.

"Rekli smo njegovu menadžeru da želimo odgovor do kraja listopada. Ponudili smo mu dobar ugovor s obzirom na vremena koja su nastupila. Nisu se javljali do subote, a kada smo mi kontaktirali s njima, rečeno nam je da ponuda i dalje nije zadovoljavajuća. Stoga smo odlučili povući ponudu sa stola", otkrio je Hainer.

gol expired Lukavi penal u 2. HNL: Vratar ovo nije očekivao, izvođač prodao trik i zabio sporni penal divider

Alabin menadžer Pini Zahavi rekao je za Sport1 da uopće nisu dobili ponudu i da su ga riječi Bayernova predsjednika zatekle. Netko u ovoj situaciji ne govori istinu...

Barcelona već nekoliko sezona prati Alabu i želi ga dovesti u svoje redove, baš kao i Real Madrid. Barca posljednjih sezona ima velikih problema u posljednjoj liniji, što je rezultiralo s nekoliko katastrofalnih poraza u posljednjim sezonama u Ligi prvaka.

Prije tri sezone Roma je nokautirala Barcelonu s 3:0, godinu kasnije Liverpool s 4:0, a minulog ljeta i Bayern s 8:2. Stoperska mjesta trenutačno su najslabiji dio Barcelonine momčadi i može se očekivati da će Katalonci već ove zime krenuti u akciju.

gol expired Senzacija u UFC-u: Dogovorena superborba za naslov prvaka u poluteškoj, mnogi će poludjeti! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider